Home Gaming Watch Dogs 2: Welcome to San Francisco trailer; incl Hands-On verslag

Watch Dogs 2: Welcome to San Francisco trailer; incl Hands-On verslag

by Mark van Truijen

Vorige week krijgen wij de kans om alvast even met Watch Dogs 2 aan de slag te gaan. Het betrof een early build van de game, maar gelukkig kunnen we je vertellen dat de game de verwachtingen tot nu toe haalt. Waar de hype rondom deel 1 groot was en deze flink tegen bleek te vielen, onder andere door het downgraden, kan ik je verzekeren dat je ga genieten van deel 2. Watch Dogs 2 ziet er niet enkel gelikt uit maar speelt ook heel fijn. Er is van alles te doen in de stad en alles reageert ook op wat je doet, van een kleine taunt naar wat mensen tot het stelen van een auto.

Het hacken, het spelen met de wereld, het voelt allemaal erg fijn. Een hele grote verandering in de game is het auto rijden, dit was in deel 1 nogal een ramp helemaal op een motor. In deel 2 voelt het al stukken beter aan, er zit verschil in diverse voertuigen, hoe deze reageren, wat me wel opviel was dat het toch knap lastig is om van je motor af te vallen. Eigenlijk is dit bijna onmogelijk.

We hebben even het begin mogen spelen en een missie iets verder in de game, de rest bewaren voor de review als de game uit is. Wij zijn in ieder geval super enthousiast geworden.

Watch Dogs 2 verschijnt op 15 november voor PlayStation 4 en Xbox One, en op 29 november voor Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: