That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Dishonored 2 | Nieuwe live action trailer onthuld – ‘Take Back What’s Yours’

Bethesda heeft een nieuwe live action trailer voor Dishonored 2 vrijgegeven, genaamd ‘Take Back What’s Yours’. Wanneer Delilah, een geschifte heks uitgerust met krachtige zwarte magie, de troon verovert en het lot van jouw koninkrijk aan een zijden draadje laat hangen, hoe ver zal je dan gaan in het jagen achter je vijanden om hetgeen van jou was te heroveren?

Neem je rol als bovennatuurlijke huurmoordenaar terug op in Dishonored 2 – het volgende hoofdstuk in de prijswinnende Dishonored-saga ontwikkeld door Arkane Studios, vanaf 11 november 2016 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Treed in de voetsporen van Emily Kaldwin of Corvo Attano en reis verder dan de legendarische straten van Dunwall tot Karnaca; een eens florerende kuststad die de sleutel bevat om Emily terug op de troon te krijgen. Gewapend met het teken van de Outsider en nieuwe bovennatuurlijke krachten is het aan jou om je vijanden achterna te jagen en de toekomst van het koninkrijk veilig te stellen.

Iedereen die Dishonored 2 alvast pre-ordert zal de game een dag voor officiële release kunnen spelen en een digitaal exemplaar van Dishonored: Definitive Edition ontvangen – het originele geprezen spel uit de serie, winnaar van meer dan 100 ‘Game of the Year’ Awards – inclusief alle add-on content.

Voor meer informatie, bezoek https://dishonored.bethesda.net/.