Home Gaming Warner Bros. Games en DC lanceren Batman: Arkham Trilogy voor Nintendo Switch

Warner Bros. Games en DC lanceren Batman: Arkham Trilogy voor Nintendo Switch

by Mark van Truijen

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag aangekondigd dat Batman: Arkham Trilogy nu voor het eerst verkrijgbaar is voor Nintendo Switch™De compilatie van de bekroonde videogames van Rocksteady Studios bundelt de veelgeprezen Batman: Arkham AsylumBatman: Arkham City en Batman: Arkham Knight in een iconisch pakket, inclusief alle eerder uitgebrachte DLC van alle drie de titels. Batman: Arkham Trilogy is ontwikkeld voor Nintendo Switch™ door Turn Me Up Games.

De compilatie bevat ook de nieuwe Batman-skin* geïnspireerd op het pak uit de populaire film uit 2022, The Batman van Warner Bros. Pictures, en is nu exclusief verkrijgbaar in Batman: Arkham Knight voor Nintendo Switch™. Deze skin is vanaf 15 december ook verkrijgbaar in Batman: Arkham Knight voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bekijk de officiële Batman: Arkham Trilogy lanceringstrailer hieronder: 

Batman: Arkham Asylum, ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgebracht in 2009, is waar het allemaal begon. De game vormde de basis voor DC’s “Arkhamverse” die fans vandaag de dag kennen en waar ze van houden, en introduceerde spelers tot een uniek, duister en sfeervol avontuur dat hen meeneemt naar de diepten van het beruchte Arkham Asylum. Met een origineel verhaal bewegen spelers zich in de schaduwen als Batman om vijanden angst aan te jagen en het op te nemen tegen The Joker en de meest beruchte schurken van Gotham City, waaronder Harley Quinn, Bane, Killer Croc, Poison Ivy en Scarecrow, die het gesticht hebben overgenomen.

Batman: Arkham City is het vervolg van Rocksteady Studios uit 2011 dat voortborduurt op de intense, sfeervolle basis van Batman: Arkham Asylum. De game laat spelers zweven door het uitgestrekte Arkham City – het maximaal beveiligde “thuis” voor alle schurken, gangsters en krankzinnige criminele meesterbreinen van Gotham City. Met een ongelooflijke Rogues Gallery van de gevaarlijkste criminelen van Gotham City, waaronder Catwoman, The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze en vele anderen, laat de game spelers ervaren hoe het voelt om The Dark Knight te zijn en gerechtigheid te brengen aan degenen die in Arkham City opgesloten zitten.

Batman: Arkham Knight verhoogt de inzet voor The Dark Knight in Rocksteady Studios’ 2015 finale van het meermaals bekroonde trio van Batman: Arkham-games. In deze epische ontknoping van het Arkhamverse-verhaal hangt het lot van Gotham City aan een zijden draadje. Scarecrow wordt vergezeld door de Arkham Knight, die zijn schurkendebuut maakt in het Batman-universum van DC, en een reeks beruchte DC-superschurken, waaronder Harley Quinn, The Penguin, Two-Face, Firefly en de Riddler. Zijn beste bondgenoten zijn Commissioner Gordon, Oracle, Alfred, Lucius Fox, Catwoman, Robin en Nightwing. De game culmineert in de ultieme krachtmeting in Gotham City en laat spelers kennismaken met de complete Batman-ervaring met de Batmobile die volledig bestuurbaar is in de open spelwereld en kan transformeren van de razendsnelle achtervolgingsmodus tot de militaire gevechtsmodus.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x