Home Gaming Destiny 2 lanceert vandaag een nieuwe dungeon genaamd Warlord’s Ruin

Destiny 2 lanceert vandaag een nieuwe dungeon genaamd Warlord’s Ruin

by Mark van Truijen

Bungie lanceert vandaag Warlord’s Ruin, de tweede dungeon in het jaar van Destiny 2: Lightfall. Spelers proberen in de dungeon een verborgen fort van de vijand binnen te dringen om botten van een Ahamkara veilig te stellen, een wensvervullende draak die schijnbaar is uitgestorven. Alle bezitters van de Lightfall + Annual Pass krijgen direct toegang tot de nieuwe dungeon. Overige spelers kunnen aan de slag met Warlord’s Ruin bij aankoop van de Lightfall Dungeon Key. 

De Warlord’s Ruin dungeon
Degenen die moedig genoeg zijn om de uitdaging aan te gaan, maken kans op een nieuwe armor-set en de nieuwe Exotic Void sidearm genaamd Buried Bloodline. Spelers die de Warlord’s Ruin dungeon voltooien vóór 3 juni 2024 om 17:59 lokale tijd, krijgen de mogelijkheid om verschillende Bungie Rewards aan te schaffen via de Bungie Store. De Bungie Rewards bevatten onder andere een speciaal omkeerbaar vest, een completion-pin en een Title-pin.

Season of the Wish
Het nieuwste seizoen genaamd Season of the Wish is op 28 november van start gegaan. Middels wekelijkse verhaalmissies kunnen Guardians met Queen Mara Sov samenwerken. Dit doen ze om een deal te sluiten met de laatste Ahamkara, Riven. Haar legendarische vijftiende wens is namelijk de sleutel tot het creëren van een weg naar de Traveler om oog in oog te komen staan met de Witness. Deze laatste challenge vindt plaats in de aankomende uitbreiding genaamd The Final Shape, dat op 4 juni 2024 wordt gelanceerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x