Home Gaming Warhorse Studios en Koch Media kondigen wereldwijde co-publishing deal aan voor Kingdom Come: Deliverance

Warhorse Studios en Koch Media kondigen wereldwijde co-publishing deal aan voor Kingdom Come: Deliverance

by Mark van Truijen

Warhorse Studios en Deep Silver, het distributielabel van Koch Media, kondigen met veel plezier aan samen te gaan werken aan de distributie van het middeleeuwse rollenspel Kingdom Come: Deliverance. Met deze exclusieve co-publishing deal zal Kingdom Come: Deliverance de volgende belangrijke mijlpaal bereiken om de game uit te brengen. De release is gepland in 2017.

“Dit is een geweldige mogelijkheid om Kingdom Come: Deliverance naar een groter publiek te brengen. Het creëren van een uitstekende game is onze kerncompetentie en samen met Koch Media, als onze sterke partner, hebben we de kans om een nog breder publiek te bereiken,” aldus Martin Frývaldský, CEO van Warhorse Studios.

Koch Media zal het spel fysiek en digitaal uitbrengen voor PlayStation®4 en Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft. De fysieke retail versie voor PC zal onder het Deep Silver label worden uitgebracht. Alle versies, zowel consoles als PC, zullen tegelijkertijd uitgebracht worden. De releasedatum zal in de toekomst worden aangekondigd.

“Wij waarderen dat Warhorse Studios zijn eigen weg is ingeslagen en een sterke en krachtige visie heeft gerealiseerd en hiermee een grote community heeft opgebouwd. “We kijken ernaar uit om een onderdeel te zijn van de volgende fase; namelijk het uitbrengen van Kingdom Come: Deliverance op de consoles en het ondersteunen bij de distributie van de fysieke retail versie voor PC,”  zegt Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media.

Kingdom Come: Deliverance is een singleplayer eerstepersoons open wereld game. Het spel speelt zich af in 1403 in Bohemen, een koninkrijk binnen het middeleeuwse Heilige Roomse Rijk. Het spel zit vol met historisch authentieke karakters, thema’s en oorlogvoering.

acc7b2d4-00cb-47da-99b5-516b666378b7 d4b14235-f905-41de-aa2a-98ad3696e537

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x