Home Gadgets 25e NK Stratego – 5 november in Houten

25e NK Stratego – 5 november in Houten

by Mark van Truijen

Op zaterdag 5 november komen in Houten de fanatiekste Nederlandse Stratego spelers bij elkaar om te strijden om elkaars vlag op de 25e editie van het Nederlands Kampioenschap Stratego. Spelers afkomstig vanuit het hele land proberen met hun beste strategische opstelling, een slimme tactiek en een gezonde dosis bluf hun vlag te verdedigen en die van de tegenspeler te veroveren. Wie heeft de beste strategie en verovert de titel Nederlands Kampioen Stratego?

Tijdens het NK Stratego wordt een seniorencompetitie gespeeld en een juniorencompetitie (t/m 14 jaar). De grote kanshebbers voor de seniorentitel zijn de Wereld- en Nederlands Kampioen van 2015: Pim Niemeijer uit Rotterdam en de uit Breda afkomstige Tim Slagboom die in 2014 Wereld- en Nederlands Kampioen werd. Bij de junioren maken de broertjes Geelhoed (Thomas, Daniel en Bram) uit Houten grote kans.

 Stratego spelen.jpg

Tijdens het toernooi wordt er gestreden volgens het Zwitserse competitiesysteem. Dit betekent dat niemand voortijdig wordt uitgeschakeld en dat deelnemers vooral tegenstanders treffen van hun eigen niveau. Het NK is open voor iedereen die graag Stratego speelt, zowel jong als oud. Geïnteresseerden kunnen zich op de dag zelf in Houten inschrijven.

Locatie: Café restaurant ‘De Engel’, Burgemeester Wallerweg 2, 3991 DM Houten
Inschrijving: 9.45 – 10.30 uur
Start 1
e ronde: 10:45 uur
Prijsuitreiking: 18:30 uur

 Logo Strategobond.pngHet Nederlands kampioenschap wordt georganiseerd door Strategobond Nederland die jaarlijks diverse Stratego toernooien door het hele land organiseert voor spelers van 6 tot 75 jaar. Kijk voor meer informatie op news.strategobond.nl.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x