Home Featured Warhammer Age of Sigmar: Champions komt naar Switch op 16 april

Warhammer Age of Sigmar: Champions komt naar Switch op 16 april

by Jos Vis

PlayFusion en Games Workshop zijn trots om aan te kondigen dat het enorm succesvolle ruilkaartspel; Warhammer Age of Sigmar: Champions zal uitkomen op Nintendo Switch op 16 april.

Een platform-primeur voor het geliefde TCG-genre, Warhammer Age of Sigmar: Champions is een moderne versie van verzamelbare kaartspellen, met echte cross-play tussen digitale en fysieke versies. Spelers kunnen fysieke kaarten in hun verzameling scannen om ze te claimen en naar het slagveld te brengen.

Gebruik de op maat gemaakte decks van een van de vier Grand Alliances en daag vrienden of vijanden uit over de hele wereld en over platforms! De Nintendo Switch-versie ondersteunt volledige crossplay met Steam- en mobiele apparaten. Spelers kunnen ook Warhammer Age of Sigmar nemen: Champions on the go, met joy-con en touchscreen-ondersteuning, of thuis!

“De respons voor het fysieke en digitale spel is al ongelooflijk geweest, en we kunnen niet wachten om die groei naar nieuwe hoogten te zien”, aldus Mark Gehard, CEO en mede-oprichter van PlayFusion. “Met de aankomende release van onze Set 3-kaarten in Savagery en een hele reeks nieuwe functies, zoals Arena of Echoes en Realm Trials, zal er altijd iets nieuws zijn om te proberen. En nu zal er een veel grotere community zijn om mee te proberen “

Lanceer met de Nintendo Switch-versie is een gloednieuw, enorm avontuur voor één speler, Realm Trials. Met tientallen uren content vechten spelers om legendarische veldslagen om de Mortal Realms te verslaan! Bovendien kunnen spelers een hele nieuwe manier ervaren om te strijden met de nieuwe modus, Arena of Echoes.

Decks samenstellen uit 2 gegeven allianties, spelers zullen hun eigen maken van een willekeurige selectie van kaarten en vechten door een reeks van League-rondes om toegang te krijgen tot de prijs Gauntlet. Pas op dat je niet verliest, anders val je door de rangen en eindig je met rennen!

Realm Trials en Arena of Echoes sluiten zich aan bij een robuuste reeks verhalende campagnes, meerdere spelmodi inclusief gerangschikt en ongedwongen spelen, evenals seizoengebonden klassementen en uitdagingen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: