Home GamingAndroid This War of Mine meer dan 4,5 miljoen keer verkocht

This War of Mine meer dan 4,5 miljoen keer verkocht

by Jos Vis

Poolse onafhankelijke ontwikkelaar 11 bit studios is er trots op te melden dat hun hitgame This War of Mine onlangs de belangrijkste mijlpaal van 4,5 miljoen verkochte eenheden tijdens zijn levensduur heeft bereikt. De indie-hit over het schrijnende leven van burgers in een belegerde stad in tijden van oorlog heeft met succes gepresteerd op alle platforms (pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS en Android), en kan worden toegeschreven als de grote boost die hielp 11 bit-studio’s op de voorgrond te plaatsen van indie-uitgevers ter plaatse.

Beginnend met een enkele eenheid verkocht op Christmas Island, is de community van het spel wereldwijd wijdvertegenwoordigd met spelers van kust tot kust op elk continent! Door de New York Times genoemd als een spel dat “je op een veilige manier de ellendige realiteit van de menselijke conditie laat verkennen”, en beschreven wordt als “een nachtmerrie die je niet mag missen”, werd deze oorlog van mij ook gekozen als een van de games van de jaar door The Guardian, Die Welt, El Mundo en vele andere reguliere media toen het in 2014 werd uitgebracht.

De successen van het spel houden hier niet op bij het winnen van deze War of Mine-awards op het Independent Games Festival, de SXSW Cultural Innovation Award, Games For Change en meer dan 100 andere prijzen. Gewijd aan het vooruitbetalen, heeft 11 bit studios ook meer dan $ 500.000 aan het goede doel War Child kunnen schenken via de verkoop van de This War of Mine DLC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: