Home Featured A Plague Tale: Innocence is klaar

A Plague Tale: Innocence is klaar

by Jos Vis

Focus Home Interactive en Asobo Studio zijn verheugd om aan te kondigen dat A Plague Tale: Innocence klaar is en op schema ligt voor de releasedatum van 14 mei. Na jarenlang hard werken is het verhaal van Amicia, Hugo, de Inquisitie en de ratten compleet en kunnen we niet wachten om het aan u te laten zien.

In A Plague Tale: Onschuld komt samen met Amicia en Hugo op een grimmige reis uit de kindertijd en in een harde realiteit van de 14e eeuw waar ze slecht op zijn voorbereid. Achtervolgd door de mysterieuze en dodelijke inquisitie, verstopt zich voor elke bocht voor de ratten en verdachte, woedende bevolking, terwijl ze wanhopig op zoek is naar een veilige haven – dit is hun leven nu en je moet ze leiden naar veiligheid, ongeacht het gevaar.

We kijken er naar uit om deze ongelooflijke reis eindelijk in slechts een paar korte weken met je te delen. Pre-orders zijn beschikbaar voor digitaal en retail op consoles en digitale pc voor A Plague Tale: Innocence. Digitale pre-orders worden geleverd met alternatieve outfits en wapenschilden voor Amicia en Hugo, terwijl retail-producten extra voordelen hebben, afhankelijk van de regio. Raadpleeg de lokale vermeldingen voor meer informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: