Home Gaming Warhammer 40,000: Rogue Trader Co-op uitgelegd voor de lancerign

Warhammer 40,000: Rogue Trader Co-op uitgelegd voor de lancerign

by Mark van Truijen

Owlcat Games’ Warhammer 40,000: Rogue Trader komt morgen uit en ondersteunt co-op, een primeur voor de ontwikkelaar. Er is een nieuwe Steam-post beschikbaar die uitlegt hoe het werkt en wat de verschillen zijn met andere grote titels. Hoewel tot zes spelers kunnen samenwerken, kan er maar één de Lord Captain zijn.

Dat betekent dat alleen zij dialoog- en boekopties kunnen selecteren, locaties kunnen betreden en het schip kunnen upgraden. Ze kunnen ook blijven spelen zonder andere spelers, meerdere personages toewijzen aan één persoon, het omzetten naar single-player of hun rol overdragen aan iemand anders. Spelers kunnen ook stemmen op bepaalde dialogen en keuzes.

Bij het uitvoeren van vaardigheidschecks moet je in co-op de beste persoon voor de klus selecteren – het spel zal ze niet automatisch aanduiden. Het is ook mogelijk om andere spelers uit te nodigen om in en uit te stappen. Ze kunnen ook beslissen of ze willen spelen als de metgezellen van de Lord Trader of aangepaste personages willen creëren met het risico om verhaalinhoud te verliezen.

Het laatste is niet mogelijk binnen een co-op sessie, maar zal later worden toegevoegd. Verder kunnen alle spelers toegang krijgen tot de inventaris, vracht, verkopers, handel en meer. Er is ook gedeeld commando van het schip tijdens ruimtegevechten.

Warhammer 40,000: Rogue Trader zal beschikbaar zijn voor Xbox Series X/S, PS5 en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x