Home Gaming Diablo IV Abattoir of Zir en meer, Live in Patch 1.2.3

Diablo IV Abattoir of Zir en meer, Live in Patch 1.2.3

by Mark van Truijen

Bereid je voor op een woeste strijd in een race tegen de klok om de volgelingen van Lord Zir te verslaan in het Abattoir van Zir, nu live. Na de voltooiing van de Season’s Journey test deze zware uitdaging de meest geduchte zwervers met steeds hogere moeilijkheidsgraden. Patch 1.2.3 brengt ook een paar gameplay-updates met zich mee, waaronder affixen die je nu kunt bekijken in het Enchantment-menu. 

Voor degenen die nog niet zijn afgereisd naar de wereld van Sanctuary: Diablo IV krijgt 40% korting op Steam van 4 december tot 11 december.

ABATTOIR OF ZIR

  • Om het Abattoir of Zir uit te dagen moet je eerst alle hoofdstukken van de Season Journey voltooien om een recept vrij te spelen waarmee je een Bloodforged Sigil kunt maken. Hiermee kun je de Visceral Channel spawnen dat toegang geeft tot het Abattoir.
  • Er wacht je een enorme uitdaging als je het Abattoir binnengaat. Je hebt 10 minuten om alle vijanden af te slachten en de laatste Bloodseekers te verslaan.
  • Bij het voltooien van elk niveau van het Abattoir krijg je een recept om de Bloodforged Sigil voor het volgende niveau te maken.
  • Als je het eerste niveau hebt voltooid, wordt de Unieke Glyph: Tears of Blood vrijgespeeld. Deze Glyph is essentieel voor het overwinnen van vijanden in het Abattoir en kost meer ervaring om te upgraden in vergelijking met een Paragon Glyph.

PATCH 1.2.3

  • Een volledige lijst van mogelijke affixen kan nu worden bekeken in het Enchantment menu met de nieuwe knop View Possible Affixes bekijken.
  • De verdiende Glyph experience van de meeste Nightmare Tiers is verhoogd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x