Home Featured The Day Before ontwikkelaar laat statement uit over de early acces van de game

The Day Before ontwikkelaar laat statement uit over de early acces van de game

by Mark van Truijen

Toen het in januari 2021 werd aangekondigd, trok de opvallende onthullingstrailer en de hoge beloften van The Day Before zeker een aantal hoofden, maar de maanden die volgden werden gekenmerkt door talrijke vertragingen, slechte communicatie van ontwikkelaar Fntastic, en een algemene perceptie van overpromising, wat, zoals je zou verwachten, heeft geleid tot veel wijdverbreide scepsis waar het spel en zijn vooruitzichten betreft.

Nu, aan de vooravond van de langverwachte release van The Day Before (albeit, onverwacht, in early access in plaats van als een volledig spel), heeft Fntastic een verklaring uitgegeven op zijn officiële Twitter-account.

Hoewel een groot deel van de verklaring bestaat uit berichten voor de toekomstige spelers, streamers, supporters, partners achter de schermen, heeft de ontwikkelaar een bijzonder vreemd gedeelte gewijd aan degenen die “niet in ons geloofden”, waar, naast het verontschuldigen voor “niet het beste doen van marketing en teasers”, Fntastic zegt dat het geen “wrok” tegen critici heeft, en vraagt mensen om het niet te beschuldigen van “oplichting” of het hebben ontwikkeld van een “asset flip”.

De ontwikkelaar schreef: “Aan een persoon die niet in ons geloofde: we hebben dit spel ook voor jou gemaakt. We accepteren elke vorm van kritiek en hebben geen wrok tegen je. Voordat we samen verder gaan, sta ons vriendelijk toe om een paar dingen op te merken:

“Vergeef ons alstublieft voor het niet doen van de beste marketing en teasers. We leren elke dag iets nieuws en verbeteren onszelf.

“Beschuldig ons alstublieft niet van oplichting; dat is niet waar. We hebben geen cent van iemand genomen.

“Beschuldig ons alstublieft niet van asset flip; dat is ook niet waar. Ons team heeft dag en nacht vijf jaar gewerkt om ons droomspel werkelijkheid te maken.

“Onderschat ons werk alstublieft niet; het was niet gemakkelijk. We zijn zoals jij; we werken hard. En we zijn ongelooflijk blij dat ons spel eindelijk het licht van de dag zal zien voor iedereen om te verkennen.”

Sinds de aankondiging is The Day Before onder vuur komen te liggen om verschillende redenen, van Fntastic die lange tijd geen gameplay toonde, de gameplay die teleurstellend uitzag toen het eindelijk eerder dit jaar werd getoond, een gebrek aan communicatie van de ontwikkelaar over de stand van het project, een reeks vertragingen, beschuldigingen van onbetaalde vrijwilligers die bijdroegen aan belangrijke delen van de ontwikkeling, en meer.

The Day Before staat gepland om op 7 december in early access te lanceren voor PC via Steam.

https://twitter.com/FntasticHQ/status/1731680871856369689?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1731680871856369689%7Ctwgr%5E1b6e8ad4df9904794b03139a3d5de50e45119805%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fgamingbolt.com%2Fthe-day-before-dev-issues-bizarre-statement-ahead-of-early-access-launch-please-dont-accuse-us-of-scamming

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x