Home Gadgets Vind je fiets, motor of auto overal ter wereld terug

Vind je fiets, motor of auto overal ter wereld terug

by Mark van Truijen

Altijd op de hoogte van de locatie van jouw waardevolle spullen? En geen zorgen meer over je gestolen fiets, auto of motor? Dat kan al enige tijd met een gps-tracker. Maar gangbare trackers raken snel leeg, waardoor je er bij diefstal bijvoorbeeld niets meer aan hebt. Daar is nu eindelijk een oplossing voor: de Safety Guard GPS, de tracker die maar liefst tien jaar meegaat zonder oplaadbeurt. Hij waarschuwt je via een eenvoudige app – verkrijgbaar voor iOS en Android – en online portal zodra er iets gebeurt met je auto, fiets of motor. Handig voor als je even niet meer weet waar je jouw bezit hebt gelaten. En vooral heel prettig als hij onverhoopt gestolen wordt.

image002image003

Hoe werkt de Safety Guard GPS nu precies? Je stelt zelf een cirkelzone in waarbinnen de tracker veilig is. Zodra je bezit buiten die zone komt of plotseling veel beweegt, ontvang je een melding in de app en in de portal. De kans is groot dat er iemand mee aan de haal gaat die dat niet mag. Dankzij nauwkeurige gps-locatiebepaling van de tracker vind je hem binnen no-time terug. Het is daarbij helemaal aan jou waar je de Safety Guard GPS voor wilt gebruiken. Zijn langwerpige vorm maakt hem ideaal voor plaatsing in je koffer, auto, grasmaaimachine of een ander bezit dat je dierbaar is. Er is zelfs een versie die je in de stang van je fiets plaatst, met de antenne aan de buitenkant. Daarmee rijd je met een gerust hart door de stad.

Installatie van de Safety Guard GPS is eenvoudig: sluit een abonnement af via de website en installeer de app. Vervolgens schud je de GPS Guard gedurende vijf seconden in de buitenlucht om de gps-verbinding tot stand te brengen. Er zijn drie verschillende versies van de Safety Guard GPS, alle water- en schokbestendig. Er is al een Safety Guard GPS voor een prijs vanaf 199 euro. Voor meer informatie en om er direct eentje te bestellen: www.yourgpsguard.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: