Home Gaming DiRT RALLY™ LANCEERT VANDAAG, VANAF 5 APRIL 2016 VERKRIJGBAAR VOOR CONSOLES

DiRT RALLY™ LANCEERT VANDAAG, VANAF 5 APRIL 2016 VERKRIJGBAAR VOOR CONSOLES

by Mark van Truijen

Codemasters & Koch Media maken vandaag bekend dat de volledige versie van het veelgeprezen DiRT Rally™ is gelanceerd op Steam en op 5 april 2016 verschijnt voor het PlayStation® 4 entertainment systeem, de Xbox One en Windows PC (DVD).

Na een zeer geslaagde lancering op Steam Early Access en gesteund door een ongekend grote vraag van de community, brengt Codemasters DiRT Rally’s onweerstaanbare mix van authentiek, compromisloos realisme en puntje-van-je-stoel-spanning in april naar consolespelers.

“De lancering op Steam Early Access was een doorslaand succes. We willen de community bedanken voor hun waardevolle feedback en ondersteuning, waar we ons de afgelopen acht maanden door lieten leiden bij de verdere ontwikkeling van de game, resulterend in een positieve gebruikersscore van 92%. We zijn nu klaar om de definitieve versie van het spel op PC te lanceren,” zegt Frank Sagnier, CEO van Codemasters. “Na dit succes op de PC en gesteund door de grote vraag onder onze spelers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat DiRT Rally vanaf 5 april 2016 verkrijgbaar zal zijn op consoles.”

Tegelijk met de lancering op Steam, verschijnt vandaag ook de Winter Wonderland update, met een nieuwe rally die plaatsvindt in het Zweedse Värmland-gebied. Omdat deze omgeving bekend staat om de vele sneeuwhopen langs de wegen, heeft Codemasters een nieuwe ‘soft edge’-technologie ontwikkelt die de dichtheid van sneeuw simuleert. Hierdoor kunnen spelers nu tegen de sneeuwhopen ‘leunen’ om nog snellere tijden te halen. De Winter Wonderland update is gratis voor alleDiRT Rally Early Access spelers.

De update voegt ook twee nieuwe wagens toe aan het spel, de Hyundai Rally en de Volkswagen Polo Rally. Als nieuwste toevoegingen aan de top van de sport, zijn het de perfecte wagens om dit Early Access programma mee af te ronden.

Om de Zweden-content en nieuwe wagens in actie te zien, kun je de gloednieuwe trailer op dirtgame.com bekijken.

Omdat Codemasters er voortdurend naar streeft om de functies van DiRT Rally te verbeteren, introduceert de Winter Wonderland update ook ondersteuning van de Steam Workshop die het mogelijk maakt dat spelers hun instellingen voor Car Setup en Force Feedback delen. Winter Wonderland levert ook verbeteringen en verfijningen voor de wereldwijde klassementen en League-ondersteuning.

Tijdens de Early Access periode hebben de enthousiaste spelers van Dirt Rallymeer dan 90 miljoen kilometer gereden, 3 miljoen stages voltooid en bijna 2,4barrel rolls uitgevoerd, in hun streven om de top van de DiRT Rally-klassementen te bereiken.

Dirt rally Dirtt Ralley Dirt Ralley

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: