Home Gaming Vijf nieuwe uitbreidingssets voor Lego Dimensions.

Vijf nieuwe uitbreidingssets voor Lego Dimensions.

by Sven

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de release aan van vijf LEGO® DimensionsTMuitbreidingsets die op 6 november beschikbaar zullen zijn. De sets zijn gebaseerd op Doctor Who, LEGO® NinjagoTM, The SimpsonsTM en The LEGO® MovieTM. Spelers kunnen hun gameplay ervaring aanpassen met de aankoop van deze Wave 2 Level Packs, Team Packs en Fun Packs die bestaan uit een additioneel level, te bouwen karakters, voertuigen en gadgets met speciale in-game vaardigheden. Bovendien kan elk karakter uit een uitbreidingset de Adventure World van dezelfde franchise openen, waarmee spelers toegang krijgen tot extra open wereld gameplay content, gebaseerd op die betreffende entertainment franchise.

Nieuw in LEGO Dimensions is verder de “Hire-a-Hero” functie update, waarmee spelers een selectie van personages uit de Wave 1 uitbreidingsets kunnen proberen door de stenen in de game te verzamelen. Spelers kunnen bij bepaalde hints stenen een hologram minifiguur selecteren en daarmee karakters vrijspelen voor een bepaalde periode, om gebruik te maken van de speciale vaardigheden voor het oplossen van problemen en puzzels. Personages van toekomstige uitbreidingsets worden later toegevoegd.

Fans die meer van het Whoniverse willen dan het Doctor Wholevel in de LEGO Dimensions Starter Pack kunnen de Doctor Who Level Pack kopen die “The Dalek Extermination of Earth” bevat. Dit is een additioneel missie-gebaseerd Doctor Wholevel en bevat een 12th Doctor LEGO minifiguur, TARDIS en K-9 en zijn allen speelbaar in de game. De Doctor moet de Daleks ervan weerhouden om Londen over te nemen door te reizen door tijd en ruimte, zelfs tot in de verste uithoek van de Melkweg. Uitgerust met zijn TARDIS kan hij ook navigeren door tijd en ruimte om mysteries op te lossen en vijandelijke buitenaardse invasies af te wenden. Spelers kunnen Doctor’s speciale Hacking, Technology, Fix-it en Doctor Regenerate optie activeren om hem te helpen in-game puzzels op te lossen en dreigende vijanden te verslaan. De TARDIS en K-9 modellen kunnen beiden fysiek gebouwd en tot tweemaal toe herbouwd worden om totaal andere dingen in de digitale game te kunnen doen, die zorgen voor een enorme variëteit.

De LEGO Ninjago Team Pack met Kai en Cole LEGO minifiguren laat spelers hun gouden Ninja wapens gebruiken, hun Spinjitzu vaardigheden ontketenen en andere speciale vaardigheden activeren om elke vijand die hen in de weg staat, te overmeesteren. Spelers kunnen ook Cole’s Builder Bomber ombouwen tot een Boulder Blaster en Cyclone Jet en Kai’s Blade Bike ombouwen tot een Flying a Fire Bike en Blades of Fire voertuig.

Spelers kunnen een vleugje kattenkwaad toevoegen aan hun LEGO Dimensions gameplay met de The Simpsons Fun Packs met Bart Simpson en Krusty de Clown. In The Simpsons Fun Pack met het Bart Simpson LEGO minifiguur kunnen spelers Bart’s Target en Mini Access vaardigheden activeren voor het oplossen van puzzels en vechten tegen vijanden. Ze kunnen zich ook voortbewegen in de geweldige Gravity Sprinter van Bart die omgebouwd kan worden tot een Street Shredder en Sky Clobberer voor extra in-game krachten. In The Simpsons Fun Pack met het Krusty de Clown LEGO minifiguur kunnen spelers zijn speciale ‘Growth and Hazard Cleaner’ vaardigheden activeren. Wanneer Springfields favoriete entertainer een lift nodig heeft, kunnen spelers zijn Clown Bike gebruiken en deze ombouwen tot een Cannon Bike en Anti-Gravity Rocket Bike en daarmee zijn krachten in de game versterken.

Spelers die graag al huppelend, springend en dansend door de gekke multiverse van LEGO Dimensionswillen bewegen, kunnen The LEGO Movie Fun Pack toevoegen met het Unikitty LEGO minifiguur. Spelers kunnen haar speciale Rainbow LEGO, Master Build en Big Transform vaardigheden activeren voor het oplossen van puzzels en vernietigende vijanden verslaan. Haar Cloud Cuckoo Car kan omgebouwd worden in de X-Stream Soaker en Rainbow Cannon voor een upgrade van in-game krachten.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x