Home Gaming Kom Call of Duty: BO3 halen bij de nachtopening van Gamemania

Kom Call of Duty: BO3 halen bij de nachtopening van Gamemania

by Sven

In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 november is Game Mania opnieuw the place to be voor gamers. De grootste gameketen van de Benelux opent al haar winkels om middernacht voor de release van de nieuwste game binnen de succesvolle Call of Duty-reeks. Bij de vorige nachtopening van Game Mania waren meer dan 15.000 gamers present.

Deze keer pakt Game Mania uit met een heuse zombie escape room op 2 locaties. Een escape room is een kamer waarin wachtende gamers puzzels moeten oplossen om te kunnen ontsnappen aan de dodelijke aanraking van een bloeddorstige zombie. Door de uitdaging van de puzzels, de wegtikkende tijd met opzwepende muziek en de zombies die steeds dichter komen, worden gamers hun zenuwen danig op de proef gesteld.

Speciaal voor de gelegenheid bouwt Game Mania in de winkels van Merksem (BE) en Almere (NL) een operatiekamer uit vervlogen tijden na, geconstrueerd uit onderdelen van echte gebruikte operatiekamers. Er zijn zombies vastgeketend aan een ketting maar dat weerhoudt hen er niet van om steeds dichter bij de spelers te komen naarmate de tijd verstrijkt. De spanning wordt opgedreven door de benauwde sfeer in de kamer, geluiden lichteffecten en uiteraard de zombiedreiging.

Fans die de game voorbestellen ontvangen als extra de gegeerde Nuk3Town Bonus Map

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x