Home GamingAndroid Vier de Oogstmaan met Evenementen in Pokémon Scarlet, Pokémon Violet en Pokémon Sleep!

Vier de Oogstmaan met Evenementen in Pokémon Scarlet, Pokémon Violet en Pokémon Sleep!

by Mark van Truijen

Het herfstpunt komt slechts eenmaal per jaar voor, en om dit te vieren, kun je deelnemen aan massale uitbraak van Clefairy in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet voor een maanvieringsfeest, of heerlijk uitrusten tijdens het Good Sleep Day-evenement in Pokémon Sleep!

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet – Massale Uitbraak van Clefairy!

De volle maan roept Clefairy op, waardoor ze in groten getale samenkomen. Van vrijdag 29 september 2023, om 00:00 UTC tot zondag 1 oktober 2023, om 23:59 UTC, zal er een massale uitbraak van Clefairy verschijnen in heel Kitakami en Paldea.

Normaal gesproken kun je Clefairy niet vinden in de regio Paldea, maar tijdens dit evenement kun je door de massale uitbraak van Clefairy ze daar tegenkomen! Clefairy die tijdens deze speciale massale uitbraak worden aangetroffen, hebben ook meer kans om het Upbeat-teken te hebben. Ze moeten wel in een opperbeste stemming zijn door te baden in het maanlicht!

Evenementenschema:

  • Vrijdag 29 september 2023, om 00:00 UTC tot zondag 1 oktober 2023, om 23:59 UTC

Locaties:

  • Kitakami en Paldea

Opmerkingen:

  • Om deel te nemen aan massale uitbraakevenementen, download je het laatste Poké Portal News door Poké Portal te selecteren in het X-menu, vervolgens Mystery Gift en daarna Check Poké Portal News. Je hebt geen betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om het laatste Poké Portal News te ontvangen.
  • Je moet ook de laatste updategegevens downloaden en installeren voor je spel zodra The Hidden Treasure of Area Zero Part 1: The Teal Mask voor Pokémon Scarlet of Pokémon Violet is uitgebracht.
  • Hoewel de aankoop van The Hidden Treasure of Area Zero niet vereist is om deel te nemen aan dit massale uitbraakevenement, kunnen er in de toekomst massale uitbraakevenementen zijn die plaatsvinden op locaties die niet toegankelijk zijn zonder The Hidden Treasure of Area Zero.

Pokémon Sleep

Rust optimaal uit tijdens het weekend van de oogstmaan!

Dit Good Sleep Day-evenement begint om 4:00 uur lokale tijd op donderdag 28 september en gaat in totaal drie dagen door: op de dag van de volle maan en de dagen ervoor en erna! Gedurende deze tijd wordt Drowsy Power vermenigvuldigd met 1,5, en op de dag van de volle maan (29 september) wordt het vermenigvuldigd met 2.

Evenementenschema:

Dag 1: Donderdag 28 september, om 4:00 uur tot vrijdag 29 september, om 3:59 uur (lokale tijd)

Dag 2: Vrijdag 29 september, om 4:00 uur tot zaterdag 30 september, om 3:59 uur (lokale tijd)

Dag 3: Zaterdag 30 september, om 4:00 uur tot zondag 1 oktober, om 3:59 uur (lokale tijd)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d