Home Featured Vier 15 jaar WoW met de release van World of Warcraft Classic op 27 augustus

Vier 15 jaar WoW met de release van World of Warcraft Classic op 27 augustus

by Jos Vis

Vanaf 27 augustus kunnen World of Warcraft-spelers en fans over de hele wereld de eerste dagen van Azeroth met World of Warcraft Classic opnieuw beleven – of voor het eerst ervaren. Deze authentieke re-creatie brengt spelers terug naar het begin van Blizzard Entertainment’s baanbrekende, massaal multiplayer online role-playing game, een tijd waarin Onyxia terreur uit haar hol in Duskwallow Marsh verspreidde, Leeroy Jenkins werd een sensatie na een aantal onverstandige heldendaden in Upper Blackrock Spire, en alleen de dapperste of meest roekeloze quest alleen in Stranglethorn Vale.

Met World of Warcraft Classic heeft Blizzard de originele WoW in zijn meest gepolijste en complete staat herbouwd – zoals het was ten tijde van de update “Drums of War” (patch 1.12.0), oorspronkelijk uitgegeven op 22 augustus 2006. Inbegrepen voor alle abonnees zonder extra kosten, biedt World of Warcraft Classic spelers de mogelijkheid om de momenten opnieuw opnieuw te beleven die zijn gekomen om vroege WoW te definiëren, zoals invallen met 40 spelers op Molten Core; dagenlange PvP-gevechten in Tarren Mill; en de grote, server-brede inspanning om de poorten van Ahn’Qiraj te openen.

“Het bouwen en lanceren van World of Warcraft in 2004 was een enorme uitdaging,” zei J. Allen Brack, president van Blizzard Entertainment. “Een tornado scheurde tijdens de eerste dagen van testen letterlijk het dak van een van de datacenters van de game, maar Blizzard had het geluk honderden, en dan duizenden, en vervolgens miljoenen mensen over de hele wereld onze ontwikkelaars aan te moedigen.

“Zoals veel van onze spelers, werd iedereen bij Blizzard van brandstof voorzien door de opwinding van het zien van de wereld van Azeroth vanaf het maaiveld, door de ogen van de helden die er in wonen en vechten,” vervolgde Brack. “Azeroth is altijd een wonderlijke en dodelijke plaats geweest, en het was vooral zo tijdens de lancering van WoW, toen iedereen zijn vergezichten ontdekte en zijn kerkers voor de eerste keer verkende – terwijl hij het bedrijf hielp en ondersteunde zoals iedereen hier doorwerkte de vele technische problemen van het hosten van een spel van deze omvang.

“Die vroege ervaring was ongelooflijk belangrijk voor Blizzard. Het heeft ons veel geleerd over onszelf als ontwikkelaar en uitgever, en over de wereldwijde community van spelers waarvan we vinden dat we er vereerd aan moeten zijn. De World of Warcraft Classic-ervaring is heel anders dan de Azeroth die we tegenwoordig kennen, maar we houden ervan voor wat het is en waar het voor staat. We kunnen niet wachten om opnieuw kennis te maken met deze gevaarlijke, veeleisende en lonende wereld met al onze vrienden, nieuw en oud. “

Om de laatste hand te leggen aan World of Warcraft Classic, nodigt Blizzard spelers met actieve abonnementen uit om deel te nemen aan een gesloten bètatest die op 15 mei begint. Nog meer spelers zullen kunnen deelnemen aan een reeks stress tests, gepland voor de zomer.

15-jarig bestaan ​​In-Game Celebration & Collector’s Edition

Later dit jaar rolt Blizzard een reeks in-game-activiteiten uit in World of Warcraft: Battle for Azeroth ter ere van het 15-jarig jubileum van de game, met als hoogtepunt een raid van 25 spelers (toegankelijk via Raid Finder) die spelers zal laten vallen tegen enkele van de meest iconische bazen uit de geschiedenis van het spel. Spelers die dit epische proces doorstaan, zullen de Obsidian Worldbreaker-berg verdienen, ontworpen om het vreselijke gezicht van de oude Dragon Aspect Deathwing the Destroyer op te roepen.

Om de mijlpaal verder te herdenken, kondigde Blizzard vandaag ook de World of Warcraft 15th Anniversary Collector’s Edition aan, die op 8 oktober werd uitgebracht. Deze schatkamer met verzamelobjecten en in-game bonusitems wordt geleverd met 30 dagen speeltijd voor World of Warcraft en omvat: een imposant standbeeld van Ragnaros de Firelord dat meer dan 10 centimeter lang is; een pin met het hoofd van Onyxia, fokmoeder van de Black Dragonflight; een mousepad versierd met een kaart van Azeroth; een verzameling kunstwerken die het legendarische verleden van Azeroth illustreert; en een paar bergen – het Alabaster Stormtalon en de Alabaster Thunderwing – ter ere van het moment dat de WoW-spelers voor het eerst de lucht ingingen. De Collective-editie van de World of Warcraft 15-jarig bestaan ​​is verkrijgbaar voor SRP € 99,99. Spelers kunnen vandaag pre-purchase kopen op gear.blizzard.com en bij geselecteerde retailers wereldwijd.

Bezoek de officiële website op www.worldofwarcraft.com voor meer informatie over World of Warcraft Classic, inclusief details over hoe je je kunt aanmelden voor de bètatests en informatie over het lanceerplan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: