Home Featured Red Dead Online: Wereld Updates, Nieuwe Missies, Poker en The Road Ahead

Red Dead Online: Wereld Updates, Nieuwe Missies, Poker en The Road Ahead

by Jos Vis

De Red Dead Online-update van vandaag brengt een hoop nieuwe gameplay, waaronder nieuwe coöperatieve story-missies, Free Roam activiteiten, en de Poker-toevoeging. Verder zijn er allerlei andere updates en verbeteringen beschikbaar die ervaring van de Red Dead Online- wereld versterken en stabiliseren

We willen iedereen die deelnam aan de beta- periode ontzettend bedanken. Jullie feedback was essentieel voor ons om de game te verbeteren. Veel van jullie suggesties zijn dan ook geïmplementeerd met de update van vandaag, en we gaan door met jullie feedback te implementeren in toekomstige updates.

Dit is nog maar het begin. De toekomst van Red Dead Online bevat verbeteringen aan kernelementen van de wereld, om elk aspect van de game leuk te maken, voor elk type speler. Verder blijven we gloednieuwe ervaringen toevoegen zodat spelers een meer meeslepende, en diepere connectie met de wereld en hun personage kunnen opbouwen

Lees verder voor meer details over de update van vandaag, en over wat er de aankomende weken en maanden komen gaat.

De wraak-sage van Jessica LeClerk breidt zich vandaag uit met nieuwe missies in A Land of Opportunities voor zowel eerbare als oneerbare spelers. Na de epische confrontatie in Fort Mercer, waarmee de laatste reeks missies werd afgesloten, helpen spelers LeClerk dichter bij de waarheid achter de moord op haar man te komen. In het meer eervolle Gunslinger-pad vecht je tegen de Del Lobos-bende en help je Marshall Tom Davies om Valentine te redden – en zijn eigen hachje.

Verdedig, in de Outlaw-bundel, wetgeleerden om Samson Finch te helpen bij een roofoverval, en speel een riskante diefstal klaar bij de Saint Denis Bank waarbij het risico hoog is en de beloning net zo. Beide paden leiden naar een rendez-vous in Blackwater met een gevaarlijke tegenstander.

Free Roam-missies breiden vandaag ook uit, met nieuwe personages uit het verhaal van Red Dead Redemption 2 en een aantal nieuwe en diverse missietypen. Neem je Posse mee om Thomas the Skiff Captain in Bayou Nwa te ontmoeten voor wat eerlijk werk, of bezoek de onthutsend gastvrije Aberdeen Pig Farmers om je handen extreem vies te maken en kijk uit naar meer personages die binnenkort verschijnen.

Competitief-vissen is nu on-demand beschikbaar in één van de drie nieuwe Posse Versus Challenges. Posse-leiders kunnen eenvoudig het Player-menu gebruiken om intra-Posse-wedstrijden te starten om zo de grootste vangst binnen te hengelen voordat de timer opraakt in de Biggest Fish Contest. Haal de meeste vliegende vogels uit de lucht in de Bird Shooting Contest, of verzamel de meeste planten in de Herb Picking Contest.

Terwijl je je een weg door het grensgebied baant, kun je stedelingen en reizigers in nood tegenkomen, of opportunisten die op jagen op eenzame ruiters. Blijf scherp en houd het in de gaten, veel van deze ontmoetingen bieden XP, Honor, Cash en zelfs Gold-beloningen.

Ga naar pokertafels in steden en buitenposten op de kaart om je vrienden uit te dagen voor een privé, invite-only potje Hold ‘Em. Of verhoog de inzet en neem plaats aan een openbare tafel, waar de buy-ins en beloningen nog hoger zijn. Alle pokertafels hebben ruimte voor maximaal 6 spelers, beschikbaar op 5 locaties: Blackwater, Saint Denis, Tumbleweed, Valentine en Flatneck Station.

Markeer je territorium en eis zoveel mogelijk land op, terwijl je vanachter de vijandelijke linie terrein verovert van je tegenstanders en je verdedigt wat van jou is. Degene die aan het einde van deze nieuwe Showdown-modus het meeste land heeft, wint.

Mark your territory and lay claim to as much land as you can, working your way behind enemy lines to capture territory from your opponents while defending what’s yours. Whoever holds the most land at the end of this new Showdown Mode wins.

Met de LeMat Revolver – die een ronddraaiende kamer met 9 kogels, en een tweede loop voor één buckshot-kogel heeft, kun je snel schakelen tussen rapid-fire kogels en allesverwoestende shotgun-hulzen. Deze is nu te koop via de Wheeler, Rawson en Co. Catalogus.

Er zijn ook meer kledingstukken en emotes beschikbaar, met een aantal kledingopties waar veel vraag naar was, waaronder Poncho’s, bandana’s met patronen en meer – evenals nieuwe emotes zoals Throat Slit en Flip Off. Nieuwe voorraden zullen regelmatig komen en gaan, dus bekijk de Catalogus regelmatig om te zien wat er wekelijks op voorraad is.

Bovendien krijgen alle spelers die deze week Red Dead Online spelen 15 Gold Bars cadeau, en ontvangen 25% extra XP bij A Land of Opportunities, Free Roam-missies, Showdown Modes, Races en Free Roam Events. Schatzoekers zullen ook 25% extra Cash en Gold vinden in de daarvoor-bestemde kisten. Verder krijgen alle eigenaars van Ultimate Edition een geschenk van RDO $ 100, en de Throat Slit-emote gratis.

Zoals beschreven in een eerder bericht met een preview van een aantal toevoegingen van vandaag, biedt deze update de mogelijkheid om te kiezen hoe je met  andere spelers in de wereld van Red Dead Online omgaat, via aanvallende en verdedigende speelstijlen in het Player-menu.

De aanvallende speelstijl is ingesteld als standaard en is de manier waarop de meeste spelers traditioneel gezien communiceren in Free Roam – vrij om vijandig contact te maken met andere spelers, mits je bereid bent de mogelijke gevolgen te accepteren.

De defensieve speelstijl is voor spelers die liever de wereld verkennen in Free Roam, dan in conflict te komen met anderen – en het is ontworpen om andere spelers te laten weten dat je niet met hen in de clinch wilt raken, en om de kans op rouw te minimaliseren. Tegelijkertijd worden verdedigende spelers niet gewaarschuwd voor PvP Free Roam-missies en kunnen ze niet naar binnen worden gezogen in de defensieve modus, waardoor ze hun activiteiten zo vrij mogelijk kunnen uitvoeren.

Spelers in de Defensieve modus, die worden aangegeven met een schild-pictogram, lopen minder schade op van vijandelijke spelers, kunnen niet worden getrapt, aangevallen, gedood of getarget met auto-aim.

Defensieve spelers kunnen ook niet worden getarget in PvP-gerelateerde missies, zoals Player Assasination. Degene die Defensieve spelers aanvallen ontvangen zware boetes via het Hostility-systeem, terwijl spelers die een conflict starten in de Defensieve modus, onmiddellijk uit de Defensieve modus worden gehaald en ook soortgelijke Hostility-straf ontvangen.

De updates van vandaag bouwen ook voort op de spelerradar en de verbeteringen van de zichtbaarheid die in februari zijn geïntroduceerd om een ​​slimmere en meer responsieve aanpak te creëren voor het verminderen van rouwgedrag. Het vijandigheidssysteem volgt agressief gedrag in beide speelstijlen, maakt vijandige spelers zichtbaar voor anderen en helpt de behoeften in balans te brengen van spelers die weg willen van anderen die gewoonlijk aanvallen of doden tijdens een ongestructureerde vrije Roam-gameplay.

Net als eerder veranderen de markeringen van een speler van kleur – beginnend donkerblauw en overgaand naar rood als hun vijandige spel aanhoudt. Een felle rode markering duidt een vijand aan. Met de update van vandaag zullen spelers nooit Hostility of Bounty-verhogingen ontvangen om zich te verdedigen tegen een speler die wordt gemarkeerd als een vijand, of voor het doden van spelers met een hoge vijandigheid. Als een speler een andere speler aanvalt, worden ze niet gemarkeerd als een vijand voor iedereen – maar eerder voor de aangevallen speler, die geen straf ontvangt voor het terugschieten.

Je kunt je huidige Hostility-niveau bekijken via het Player-menu. Naarmate je vijandiger wordt, word je meer zichtbaar op radars van andere spelers op langere afstanden, en zul je steeds verder weg respawnen van de plek waar je doodging – op het hoogste niveau van vijandigheid zul je in een andere regio respawnen.

Hostility-verhogingen zijn niet van toepassing binnen gestructureerde evenementen zoals Free Roam Events, Free Roam Missions, Showdowns and Races. Het deelnemen aan PvP-gedrag, gerelateerd aan Free Roam-missies, zal geen toename van vijandigheid veroorzaken in de aanvallende speelstijl, maar aanvallen op andere spelers die niet betrokken zijn bij de activiteit, zal je vijandigheidsniveau wél doen stijgen.

Om de gehele gameplay-ervaring te verbeteren, hebben we significante veranderingen doorgevoerd in Red Dead Online:

Auto-Aim Headshot tracking verwijderd (alleen voor Enemy Players): deze subtiele doch belangrijke aanpassing heeft invloed op de manier waarop spelers headshots kunnen maken op rivaliserende spelers. Hoewel auto-aim nog steeds focust op het middelpunt van de vijand, kun je niet meer een headshot maken door simpelweg de rechter joystick omhoog te duwen. Dat maakt het verdienen van een headshot uitdagender, waardoor competitieve gameplay zoals Showdown series belonender worden en beter in balans zijn.

Snellere wapenwisseling/ instant Projectile verlichting: we hebben de snelheid van de wapenwisseling verbeterd, inclusief de instant projectile verlichting, zodat spelers sneller vuurflessen en dynamiet kunnen werpen.

Nieuw controller indeling – “FPS2”: naar aanleiding van de feedback van onze community, hebben we een nieuwe indeling voor de controller toegevoegd, namelijk FPS2 (+ varianten). Dit is de opvolger van onze FPS indeling, waarbij sprinten is verschoven naar [R1] en hurken naar [X]. Deze optie is beschikbaar in zowel Red Dead Redemption 2 als Red Dead Online.

Daily Challenge updates: naar aanleiding van de feedback van onze community, hebben we alle PvP-gerelateerde Daily Challenges verwijderd uit Free Roam en hebben we een aantal nieuwe Daily Challenges en Rewards toegevoegd, waaronder Challenge Streaks met steeds grotere Gold-beloningen.

Nieuwe Awards: We hebben een aantal nieuwe awards toegevoegd in Free Roam, waaronder awards voor de nieuwste gameplay.

Global Signal Timers: Spelers die Free Roam Missions hebben getackeld krijgen meer flexibiliteit met een verbeterde global signal timer, en krijgen daarbij een kleinere range waarbij spelers worden gesignaleerd.

Press Charges: als een speler met een lage Hostility waarde wordt vermoord, en het geen vergelding betreft, hebben ze de mogelijkheid om tijdens de respawn ‘aangifte’ te doen (‘press charges’). Dit vergroot de Hostility en Bounty-waarde van hun aanvaller. Press Charges is niet beschikbaar als je een hoge Hostility-waarde hebt, of als je gemarkeerd bent als vijand bij de speler die jou heeft vermoord.

Horse Specialty Selection: je kunt vanaf nu het Player Menu gebruiken om in te stellen welke van jouw paarden je wil gebruiken in Free Roam, Races, Showdown Modes en tijdens missies.

Increased Gold Payouts: we hebben de economie aangepast om de Gold payouts overal te verhogen, waarbij de meeste activiteiten waarbij je goud kunt verdienen nu tot wel de dubbele hoeveelheid goud uitbetalen ten opzichte van de vorige hoeveelheid. Vanaf vandaag ontvangen spelers gedurende een bepaalde periode ook 1 Gold Bar per rang die ze omhooggaan. 

Kijk op de Rockstar Support Pagina voor een uitgebreide lijst met alle veranderingen die vanaf vandaag worden doorgevoerd – inclusief een nieuwe HDR cinematic modus voor zowel Story Mode als Red Dead Online. Check ook de officiële website van Red Dead Online waarin informatie staat over de bestaande game modes en features, plus geïntegreerde tracking via Social Club en meer.

PS4-spelers zonder een PlayStation Plus-abonnement kunnen Red Dead Online spelen als onderdeel van een speciale bonusperiode die vandaag start, en tot 27 mei loopt. Als extra bonus kun je tot wel 20% besparen op een nieuw PS Plus-abonnement, en krijg je 10 Gold Bars per maand gedurende de loop van je abonnement. Ga voor meer informatie naar de PlayStation-site. Deze aanbieding eindigt op 3 juni.

In de weken die volgen komen er nog meer toevoegingen aan Red Dead Online, met nieuwe Free Roam-personages, nieuwe Showdown-modi en nog veel meer. Dit bevat ook nieuwe Free Roam-missies en kleding voor zowel PS4 en Xbox One voor volgende week op 21 mei, net als nieuwe PS4 Early Access-content (houd binnenkort het PlayStation-blog in de gaten voor meer informatie).

Check vervolgens op 28 mei de Head of the Hills Showdown Modus, de Wild Animal Kills Competitive Free Roam Challenge en meer. Deze worden gevolgd door de Public Enemy Showdown Modus en het Railroad Baron Free Roam Event, waarbij spelers auto’s vastleggen op een rijdende trein, op 4 juni. De update van 11 juni omvat de Sport of Kings Showdown-modus, plus nieuwe tijdelijke en permanente kledingtoevoegingen aan de Wheeler, Rawson en Co.-Catalogus.

Houd ook de wekelijkse bonussen in de gaten, zoals RDO $ en Gold-geschenken, hogere uitbetalingen, care packages, exclusieve cadeaus en meer.

Nu de basis van Red Dead Online is gelegd, zullen toekomstige updates je nieuwe manieren bieden om je volledig te settelen in je karakter naarmate je vooruitgang boekt in meerdere rollen en je je eigen plekje op het grensgebied vindt.

Vanaf deze zomer kunnen spelers de eerste drie van een reeks nieuwe rollen op zich nemen: het opsporen van gezochte misdadigers als premiejager; de wereld afzoeken, op jacht naar schatten en andere exotische voorwerpen om vervolgens verzamelaar te verkopen; of een bedrijf als handelaar – of iets anders – opbouwen in het kamp.

Elke nieuwe rol wordt geleverd met een reeks aan unieke gameplay, en een hoop nieuwe outfits, wapens en andere beloningen die je kunt verdienen. Spelers kunnen zich focussen op één specifieke rol om snel vooruitgang te boeken en de unieke kenmerken van elke rol te ontgrendelen. Je kunt je ook in meerdere rollen tegelijk te ontwikkelen, en zo al spelende een uniek karakter en levenspad creëren.

Ervaar Red Dead Online nu om kennis te maken met de wereld, en je voor te bereiden op de lancering van deze nieuwe rollen van komende zomer. Blijf op de hoogte voor meer informatie die snel volgt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: