Home Gaming Vanguard Multiplayer krijgt gratis toegangsweekend

Vanguard Multiplayer krijgt gratis toegangsweekend

by Jos Vis

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken: een gratis toegangsweekend voor Call of Duty: Vanguard Multiplayer, compleet met Max XP-bonussen, tijdens Festive Fervor.

Van 16 december om 19:00 CET tot 21 december om 19:00 CET biedt Vanguard tijdens het multiplayer Free Access-weekend Max Double XP-bonussen – Player XP, Weapon XP, Operator XP, Clan XP en Battle Pass XP.

YouTube video


Dit tijdelijke Free Access-weekend bevat drie afspeellijsten, waarvan er twee je in de Festive Fervor-geest moeten brengen.

Een daarvan is de Free Kills-afspeellijst, een mix van Team Deathmatch, Domination en Hardpoint op alle Combat Paces op de nieuwe kaart Radar, evenals Das Haus, Hotel Royal, Eagle’s Nest, Numa Numa en Shipment. Deze playlist zal ook Armageddon en Shipmas bevatten na de Festive Fervor Update om 06:00 CET op 17 december.

Na die update gaat een andere afspeellijst live: Shipmas 24/7, met exact dezelfde modi en alle gevechtstempo’s, maar met – zoals de naam al doet vermoeden – Shipmas de hele dag, de hele tijd (of in ieder geval 24 uur over vijf dagen).

Beide afspeellijsten zullen Festive Fervor-festiviteiten bevatten als onderdeel van de update tijdens de gratis toegangsperiode, dus kijk uit naar Elf Team Six en ontwijk de ondeugende lijst van Krampus door het doel te spelen!

YouTube video


Het Free Access-weekend bevat ook Champion Hill, de nieuwe overlevingstoernooimodus waarin het bouwen van een effectieve uitrusting net zo belangrijk is als snelle reflexen en snel denken in spannende gevechten met kleine teams. Deze Champion Hill-afspeellijst wordt een Trios-toernooi, dus pak twee teamgenoten en bereid je voor op deze uitdagende klim naar de overwinning!

In deze drie afspeellijsten kun je dankzij Max 2XP alle Vanguard-wapens in dubbel tempo opwaarderen, inclusief de vier nieuwe wapens die aan het begin van het seizoen zijn geïntroduceerd. Dit is perfect voor diegenen die willen experimenteren met nieuwe bewapening of hun meta-uitrustingen willen bouwen voor Warzone Pacific, en al die wapenervaring – naast Player XP, Operator XP, Clan XP en Battle Pass XP, die allemaal verdubbelden tijdens het weekend – wordt overgedragen naar Multiplayer en Zombies wanneer je een upgrade naar de volledige game uitvoert.

Mocht je genieten van dit gratis multiplayer-evenement, dan is er geen beter moment om de volledige Call of Duty: Vanguard-ervaring te krijgen, aangezien iedereen die de game vóór 31 december bezit of koopt – inclusief degenen die upgraden tijdens dit gratis toegangsweekend – een slee vol geschenken voor gebruik in Vanguard en Warzone Pacific:

  • 10 Battle Pass Tier Skips voor Season One – Genoeg ontgrendel automatisch een gratis Calling Card en 100 COD Points, of zelfs meer beloningen als de Season One Battle Pass wordt gekocht.
  • Een 10% wereldwijde speler, wapen en Battle Pass XP-boost tijdens seizoen één – Verdien dat volgende Prestige-pictogram, wapenbijlage of Battle Pass-niveau net iets sneller met deze XP-boost.
  • De 24 Vanguard Tiers van de Season Six Battle Pass. Als je ze vorig seizoen nog niet hebt verdiend, krijgt iedereen die Vanguard koopt deze gratis.

YouTube video


Weet je niet of je al deze gratis beloningen wilt bovenop de aangrijpende campagne van Vanguard en zijn multiplayer- en zombies-ervaringen, die in 2022 voor nog meer gratis content staan? Probeer Vanguard Multiplayer dan eens uit tijdens de Free Access-periode, proef de Tweede Wereldoorlog zoals je nog nooit eerder hebt gezien, en pak dan al deze extra beloningen voor de game en Warzone Pacific wanneer je upgradet.

Vanguard Multiplayer Free Access begint op 16 december om 19:00 CET en eindigt op 21 december om 19:00 CET. Een extra download is vereist om te spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x