Home Gaming Vandaag uit op pc, Mac + Linux Hacking RPG Midnight Protocol

Vandaag uit op pc, Mac + Linux Hacking RPG Midnight Protocol

by Jos Vis

Hacking RPG Midnight Protocol arriveert VANDAAG op Windows PC, Mac en Linux via Steam + GOG met een beperkte lanceringskorting van 10%!

De game is ontwikkeld door LuGus Studios in België en uitgegeven door Iceberg Interactive. Het is een tactische, verhalende RPG met unieke besturing met alleen toetsenbord. Hack servers, versla beveiligingssystemen en ontdek versleutelde geheimen terwijl je probeert antwoorden te vinden op waarom en hoe je doxxed.

YouTube video

Respecteer je de privacy en bankrekeningen van anderen, of laat je geen middel onbeproefd? Met Midnight Protocol kun je spelen als de hacker die je wilt zijn. Help de politie een malafide hacker op te sporen, of chantage een wanhopige echtgenoot die probeert… dubieuze foto’s terug te krijgen. Krijg een zwarte, grijze en witte hoed-reputatie om de richting van het verhaal te veranderen op basis van je keuzes.

Het ontwerp van Midnight Protocol is erop gericht je onder te dompelen in een wereld van digitale oorlogsvoering zonder ingewikkelde hackmechanica. Je toetsenbord is je wapen, typ commando’s om beveiligingsprogramma’s te elimineren of te omzeilen, zodat je toetsaanslagen onderdeel worden van de soundtrack.

Het kraken van een digitale kluis of het extraheren van geclassificeerde gegevens vereist een zorgvuldige planning. Betaal de trollentol, gebruik digitale jackhammers, mantels en dolken om cyberbeveiliging te bestrijden. Koop nieuwe programma’s of hardware op de zwarte markt en pas je deck aan je speelstijl aan.

Neem het op tegen tientallen sidequests vol paaseieren en referenties, verzamel extra informatie over je doelen voordat je aan een missie begint en speel wat hackerschaak om tot rust te komen. Midnight Protocol zit boordevol optionele missies en biedt uren aan extra content.

Related Posts

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: