Home Gaming Lumione vandaag beschikbaar op STEAM en Nintendo Switch

Lumione vandaag beschikbaar op STEAM en Nintendo Switch

by Jos Vis

Lumione, een platformgame ontwikkeld door de Glimmer Studio, wordt vandaag officieel uitgebracht op zowel Steam als Nintendo Switch. Benieuwd naar het spel? Kom een kijkje nemen in de nieuwste promovideo om te zien wat de game allemaal te bieden heeft!

YouTube video


Lumione is een platformgame die zich afspeelt in een avontuurlijk diepzee-universum. Met de zeebodem verteerd door duisternis, droomt Glimmer ervan de vroegere schoonheid van zijn geboortestad te herstellen, en hij gaat op weg om dat te doen. Je speelt de rol van Glimmer, een diepzeefee die wordt opgeroepen door het Licht, terwijl je de afgrond verlaat om de duistere betovering over de zeebodem te doorbreken en op zoek te gaan naar antwoorden zowel in de wereld als in jezelf.

Als Glimmer moet je de beproevingen van de diepzee overwinnen en moed hebben om te zien wat het vernieuwde Light of Hope te bieden heeft. De prachtige graphics van de diepzeewereld komen voor je neus tot leven. Ook het boeiende verhaal en de originele muziek zullen je zeker ontroeren. Het plezier wordt alleen maar groter naarmate je verder komt in het spel, met meer dan 100 niveaus en tientallen spelmechanica beschikbaar. Op deze ambitieuze reis moet je leren van je mislukkingen om je voor te bereiden op de volgende sprong.

Na deelname aan het Steam Next Fest in oktober 2021, zijn de makers overweldigd door de woorden van steun en aanmoediging van onze fans. Een speler werd geciteerd: “Na het uitproberen van de demo raakte ik verslaafd en kon ik gewoon niet stoppen met spelen. Ik stierf waarschijnlijk meer dan 100 keer in een van de levels, maar dat maakte me alleen maar vastberadener om het te blijven proberen.” Een ander zei: “Ik hou erg van de muziek en de graphics van de game. Ik denk dat de artiesten er goed werk mee hebben gedaan. Vanaf het moment dat ik begon te spelen, voelde ik me meteen ondergedompeld in de diepzeewereld van de game.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: