Home Gaming EVE Online nu beschikbaar op Mac

EVE Online nu beschikbaar op Mac

by Jos Vis

CCP Games heeft vandaag aangekondigd dat EVE Online, het populaire sci-fi ruimteschip MMO waar meer dan 24 miljoen spelers van genieten, nu native beschikbaar is op Mac. Mac-gebruikers kunnen de deep spacefaring MMO-game gratis downloaden en zich aansluiten bij een groeiende gemeenschap van interstellaire pioniers in de enorme sterrenhoop New Eden.

Bekijk hier de nieuwste trailer van de game.

YouTube video

EVE Online op Mac maakt gebruik van het krachtige grafische verwerkingsraamwerk van Apple, Metal, wat resulteert in verbeterde grafische weergave, lager geheugengebruik en CPU-optimalisatie voor een soepele gameplay-ervaring. Bovendien worden Mac-toetsenbord- en muissnelkoppelingen nu ondersteund in de native Mac-client.

“EVE Online naar Mac brengen was een kerndoel voor ons bij CCP Games. We hebben hard gewerkt om de game te verbeteren en hebben nauw samengewerkt met onze community om ervoor te zorgen dat we een nog groter publiek de best mogelijke ervaring kunnen bieden”, zegt Bergur Finnbogason, Creative Director van EVE Online. “Met de kracht van Apple’s M1-chip kunnen Mac-gebruikers naadloos naar New Eden vliegen en genieten van de volledige EVE Online-ervaring zoals het bedoeld is – met geweldige prestaties en graphics. We kunnen niet wachten om een ​​nieuwe generatie Mac-gebruikers te verwelkomen bij EVE Online.”

EVE Online dompelt piloten al 18 jaar onder in de verre sterrenhoop New Eden. EVE Online speelt zich tienduizenden jaren in de toekomst af en is een meeslepende, door de gemeenschap aangestuurde ervaring vol avontuur, rijkdom, gevaar en glorie. Spelers zijn vrij om hun eigen weg te banen en verschillende in-game beroepen uit te oefenen, variërend van verkenning, handel, premiejacht, piraterij en nog veel meer in 7.000 sterrenstelsels. De MMO staat bekend om zijn robuuste, door spelers aangestuurde economie, wereldrecordbrekende in-game gevechten, machiavellistische politieke intriges en een reeks door spelers gerunde bedrijven.

Mac-gebruikers die voor het eerst in New Eden aankomen, kunnen de vernieuwde spelerservaring van de MMO ervaren, inclusief een verhaalgestuurd trainingsprogramma en aanpasbare vaardigheidsplannen, die onlangs zijn geïntroduceerd in Quadrant 3: Gateway. Om de komst van Mac-gebruikers naar EVE Online te vieren, kunnen piloten deelnemen aan een nieuwe dagelijkse login-beloningscampagne vol met geheel nieuwe boosters, verschillende feestelijke SKIN’s en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x