Home Gaming Vampire Counts, sta op! Total War: WARHAMMER’s laatste nooit-eerder-geziene speelbare ras is onthuld

Vampire Counts, sta op! Total War: WARHAMMER’s laatste nooit-eerder-geziene speelbare ras is onthuld

by Mark van Truijen
In het verlaten land Sylvania weigert de zon op te komen. Verwrongen, kromme bomen en een dikke mist voorspellen de komst van een duistere kracht die mannen al duizenden jaren nachtmerries bezorgt. Een ondode gastheer nadert, gevolgd door een horde herrezen lichamen, gedreven door necromantische magie en de onsterfelijke wil van hun meesters.

Ver van huis gaat een Empire Witch Hunter op zoek naar de bron van dit onheil. Hij zal snel merken dat er in de Oude Wereld een lot bestaat dat erger is dan de dood. De Vampire Counts zijn opgestaan en laten zich voor het eerst zien in de gloednieuwe in-engine trailer van vandaag.

Iedereen beeft voor de Midnight Aristocracy! Onder leiding van Mannfred von Carstein, hoofdmisdienaar van necromantische magie en de sluwste zoon van de Vampire Count, marcheren bataljons ondode soldaten voorwaarts om de Oude Wereld te veroveren. Macabere legioenen Grave Guards, Skeletons, kolossale gedrochten en wezens met vleermuisvleugels belegeren de reusachtige dwergenburchten, terwijl Mannfred zelf langs de hemel raast op zijn woeste Zombie Dragon.

De Vampire Counts zijn meesters in dodenmagie en necromantie; wie valt voor hun macht zal niet lang gevallen blijven.

Vannacht om 2 uur wordt voor het eerst, live en exclusief op het Total War Twitch-kanaal een Vampire Counts-gevecht gestreamed. Wie de stream niet live kan volgen, kan deze later ook terugkijken op het kanaal.

De Vampire Counts sluiten zich aan bij de Greenskins, Dwarfs en Empire als vierde speelbare ras in Total War: WARHAMMER.

Total War: WARHAMMER is een fantasy strategy game van legendarische proporties en combineert een verslavende turn-based veroveringscampagne en empire-building met explosieve, massale, realtime gevechten, allemaal in de levendige en indrukwekkende wereld van Warhammer Fantasy Battles. Total War: WARHAMMER is verkrijgbaar vanaf 24 mei 2016. Pre-order nu bij deelnemende retailers voor de limited Steelbook edition, inclusief mini strategy guide en de eerste DLC voor de game: het Chaos Warriors Race Pack.

Abonneer je op The Creative Assembly’s YouTube kanaal voor meer nieuws en informatie over Total War: WARHAMMER.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x