Home Gaming Multi-miljoenen verkopend Japans fenomeen YO-KAI WATCH® komt 29 april naar Europa

Multi-miljoenen verkopend Japans fenomeen YO-KAI WATCH® komt 29 april naar Europa

by Mark van Truijen

In amper twee jaar tijd werd YO-KAI WATCH® één van de populairste franchises in Japan, bestaande uit een reeks Nintendo 3DS-exclusieve games, een hoog beoordeelde tv-serie en een speelgoedlijn. Dit spannende Japanse cultuurfenomeen komt nu ook naar Europa, waar de videogame YO-KAI WATCH® op 29 april 2016 zal debuteren.

YO-KAI WATCH® is exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen ontwikkeld door de Japanse videogame-ontwikkelaar LEVEL-5, Inc., maker van hitfranchises als Professor Layton en Inazuma Eleven. Het spel verplaatst spelers naar Springdale, een gedetailleerde stad vol winkels, parken, drukke straten en prachtige bossen. Hier gaan ze op zoek naar mysterieuze Yo-kai, die allerlei ondeugende streken uithalen, om er vriendschap mee te sluiten. YO-KAI WATCH®

bevat honderden van deze soms schattige, soms griezelige, meestal ondeugende wezens die in het geheim onze wereld bewonen. De bijzondere Yo-kai, honderden missies en het spannende vechtsysteem garanderen een even unieke als geweldige ervaring voor elke speler.

Er zijn in de YO-KAI WATCH®-serie al meer dan 10 miljoen games verkocht voor de Nintendo 3DS-systemen. Binnenkort krijgen deze games versterking van een speelgoedlijn en van de langverwachte tekenfilmserie, die vanaf 23 mei te zien is op Nickelodeon, als onderdelen van een brede entertainment blitz in 2016. Europese fans die graag een voorproefje willen, kunnen een speelbare YO-KAI WATCH®-demo downloaden die nu beschikbaar is in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS-systemen. Zo kunnen spelers alvast hun eerste stappen zetten in het unieke avontuur dat YO-KAI WATCH® te bieden heeft. Spelers kunnen een deel van het bruisende Springdale verkennen, verschillende missies uit het begin van het verhaal voltooien, vriendschap sluiten met Yo-kai en het touchscreen van de Nintendo 3DS gebruiken voor het unieke vechtsysteem van het spel.

Van constante trek tot teveel geld uitgeven of per ongeluk iets gemeens zeggen, achter al deze alledaagse problemen gaat zeer waarschijnlijk een ondeugende Yo-kai schuil.

Deze charmante, grappige en soms waanzinnige personages zitten overal in Springdale verstopt in hun eigen, geheime wereld. Op 29 april verschijnt YO-KAI WATCH® voor de Nintendo 3DS-systemen.

YO-KAI%20Watch%20-%20QR%20Code%20-

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x