Home Gaming Gears of War 4 Multiplayer Beta van start op 18 april

Gears of War 4 Multiplayer Beta van start op 18 april

by Mark van Truijen

Volgende maand geeft Microsoft een voorproefje van de multiplayer ervaring in Gears of War 4 met de lancering van de wereldwijde Versus multiplayer beta, exclusief op Xbox One.

Beginnend op 18 april krijgen fans die Gears of War: Ultimate Edition op Xbox One of Windows 10 hebben gespeeld tokens die voor toegang tot de early beta.

Aan het einde van de early beta op 24 april zullen alle Xbox Live Gold-leden uitgenodigd worden om aan de beta te participeren totdat deze voorbij is op 1 mei.

Daarnaast breiden we de tijd uit voor Gears of War: Ultimate Edition spelers om zich te kwalificeren voor de early access van de Gears of War 4 beta, namelijk van 1 maart tot 11 april. Om je te kwalificeren, log je zoals gewoonlijk in op Xbox Live en speel Gears of War: Ultimate Edition op Xbox One of Windows 10 voor 19:00 uur CET op 11 april.*

Verder kondigt Microsoft de Gears eSports ESL Pro League Season Finale 2 aan. Op zaterdag 23 april zal er vanuit Boston tijdens Pax East gestreden worden om het kampioenschap. Fans kunnen via het Gears of War Twitch kanaal de livestream bekijken.

Tijdens de stream zal ook de wereldwijde exclusieve onthulling plaatsvinden van een nieuwe competitieve gamemode voor Gears of War 4. Degenen die vanuit huis meekijken
ontvangen instructies over hoe zij de speciale Season 2 Finals weapon skin kunnen krijgen.

Een dag later op zondag 24 april is er nogmaals een livestream op het Gears of War Twitch kanaal. Op deze dag zal je meer inzicht verkrijgen over de Gears of War 4 multiplayer en enkele andere verrassingen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: