Home Gaming Unicorn Overlord brengt nieuwe details naar buiten

Unicorn Overlord brengt nieuwe details naar buiten

by Mark van Truijen

Met verschillende grote rollenspellen die uitkomen in Q1 2024, zoals Final Fantasy 7 Rebirth, Like a Dragon: Infinite Wealth en mogelijk Dragon’s Dogma 2, is het gemakkelijk om Unicorn Overlord te vergeten. De tactische fantasy RPG van Vanillaware is van het team achter 13 Sentinels: Aegis Rim en biedt meer dan 100 uur aan content met meer dan 60 speelbare personages.

Enkele nieuwe details zijn beschikbaar via een persbericht, waarin de verkenning in de overwereld wordt besproken. Het bevrijden van nederzettingen en steden geeft toegang tot verkopers die wapenuitrusting en gereedschappen verkopen. Je kunt eenheden stationeren om de locatie te bewaken (die items in de buurt zullen verzamelen), en vijanden in de regio zijn verdwenen. Als je een verwoeste stad herbouwt met materialen, worden er herbergen beschikbaar die maaltijden verkopen.

Er zijn ook groeves te bezoeken voor schatzoekende minigames (met de mogelijkheid om schatkaarten te vinden) en quests om te voltooien. Forten bieden de mogelijkheid voor schijngevechten, en je kunt het aantal eenheden per karaktervak uitbreiden.

Echter, je moet Eerbetonen voltooien om Valor te verdienen (meestal door quests, gevechten en het herbouwen van steden te voltooien) en een bepaalde Renown Rank bereiken om het Fort te gebruiken. Renown kan ook huurlingen inhuren voor jouw zaak.

Unicorn Overlord wordt gelanceerd op 8 maart 2024, voor Xbox Series X/S, PS5, PS4 en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: