Home Gaming Uncharted Review

Uncharted Review

by Pim, Sel

De Uncharted games serie is een spannende reeks die veel momenten met zich meebrengen waardoor je flink op het punten van je stoel werd gezet. De game serie leent zich ook perfect om als film neergezet te worden als dit flink goed neergezet gaat worden. De Uncharted film is dit jaar verschenen in de bioscoop wij hebben hem gecheckt en hieronder kun je lezen of dit een geslaagde game verfilming is of dat je het beter bij de games kan gaan houden!

Tom Holland die bekend is van onder andere de Spider-Man trilogie van het MCU ( Marvel Cinematic Universe ) kruipt in deze film in de rol van Nathan Drake. De film begint in de lucht waarbij Nathan Drake ontwaakt en van alles op zich af krijgt van goederen uit een vliegtuig en vijanden die op hem aan het schieten zijn. Dit zet gelijk flink de koers voor de film want de film zit vol met spanning, momenten waarbij je zoiets hebt van wat gebeurt hier en een leuk verhaal waarin er leuke plottwisten zitten.

Het verhaal gaat er over dat Nathan Drake in zijn tienerjaren met zijn broer Sam veel bezig is om het over schatten te hebben en ze te zoeken. Ze zaten allebei in een weeshuis waarbij Sam zich vaak misdraagt en word verplicht om het weeshuis te verlaten. Hierna ziet Nathan zijn broer nooit meer. De volwassen Nathan gaat werken in een bar waarbij hij ook zijn klanten probeert te zakkenrollen. Wanneer Victor Sullivan verschijnt ( een rol van Mark Wahlberg ) en Nathan rekruteert als schattenjager begint het verhaal echt te lopen.

Victor Sullivan wil met de wijsheden die Nathan met zich meedraagt over schatten en spoorzoeken een schat gaan opsporen die miljarden waard is. De schat is op een plek verborgen in de 16e eeuw door de ontdekkingsreiziger Ferdinand Magellaan. Het verhaal gaat beginnen op een veiling waarbij Sully en Nathan aanwezig zijn waar ze een artefact vinden die de sleutel is tot het openen van de schat. Echter is wel concurrentie met het vinden van de schatten in de vorm van Santiago Moncada ( een rol van Antonio Banderas ) wiens familie aan de expeditie van Magellaan mee financierde en een rekening te vereffenen heeft.

De Uncharted film heeft veel weg van de Indiana Jones en National Treasure films. De hoofd acteur ( Tom Holland ) zet zich goed neer in de rol van Nathan Drake. Ook zijn er vele kleine grapjes die op de game zijn gerelateerd zoals wanneer hij een doos open doet dat er een Naughty Dog ( makers van de games ) sticker te zien is. Ook is de stem acteur van Nathan Drake in de games Nolan North ook even te zien in de film in een flits rol.

Regisseur Ruben Fleischer heeft een waardige game verfilming neergezet spannend is tot aan het einde. De acteurs zijn goed gecast en weten een leuke sfeer neer te zetten en hebben een aardige chemie. Ook de actie scenes zijn spannend en zijn goed neergezet. Al met al kun je als Uncharted fan goed genieten van de film en is het geen slechte game verfilming.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: