Home GamingAndroid H3PRO Hybrid Racing Green Review

De wereld van geluid is immens en als je een gamer bent, dan weet je dat geluid het verschil is tussen leven of dood. Een goede headset is dan ook wel een beetje een must geworden. Maar waar begin je en welke kies je. Wij mochten aan de slag met de nieuwe H3PRO Hybrid van EPOS in een hele brute kleurstelling, namelijk Racing Green.

Wat direct opvalt als we de headset vast pakken in de stugheid en de kwaliteit. We hebben hier niet te maken met een plastic headset, De H3PRO is echt van een goede kwaliteit. Qua design lijkt hij wel op zijn voorgangers, hij is namelijk niet mega groot, maar draagt een andere uitstraling. Je zou de headset ook zo op straat kunnen dragen bijvoorbeeld. Dit wordt nog eens mede bevestigd door de afneembare microfoon. Hierdoor krijg je enkel een headset setup wat het gewoon enorm handig maakt voor meerdere gelegenheden.

EPOS heeft de H3Pro met zorg gemaakt en ondanks de stugge en stevige uitstraling is er ook gedacht aan comfort. Door middel van de hoofdband, welke zo is ontworpen dat deze de druk op je hoofd verlicht. De hoofdband is verder goed in te stellen doormiddel van de stalen slider met de getallen erop. De kussens voor om je oren zijn zo ontworpen dat ze niet tegen je hoofd aandrukken, je oorschelpen eigenlijk precies erin vallen, zelfs met mijn grote oren. Dit wat erg fijn is, soms heb je headsets die net wat drukken tegen je hoofd of je oren. Dit gaat dan al snel irriteren. EPOS heeft hier zeker goed opgelet en gezorgd dat dit geen issue mag worden. Het is ook allemaal een zachte stof waardoor het niet schuurt en eigenlijk erg prettig aanvoelt. De headset weegt in totaal 308 gram, wat op zich meevalt voor een headset.

Op de oorschelpen vinden we verder zoals vaak de controleknoppen, de ANC, Bluetooth/smart button, en een volumeknop. Ook zijn er een 3.5mm port, USB-C en een statuslamp te vinden. Zo kan je de headset dus via meerdere opties aansluiten op jouw device, bedraadtop de PC, via de dongel op de PS5 of via bluetooth. Je kan echt alle kanten op.

Maar, waar we de headset voor kopen is het geluid, hoe is dat met de H3Pr0? De headset doet eigenlijk wat het beloofd, het levert een heerlijk vol geluid af, dit geluid kan je voor alles gebruiken. Op gamegebied doet het precies wat je er van verlangt, daarnaast komen films en muziek ook heerlijk tot zijn recht met deze headset. De bass is strak aanwezig en niet teveel, voetstappen zijn scherp te horen. Chat-geluiden komen goed door, waarbij mensen echt klinken zoals ze zijn en niet alsof ze nog even vervormd binnen komen. Wat ideaal is aan de headset is de optie voor ANC, hiermee blokkeer je geluiden van buitenaf en heb je enkel het geluid van je headset tot je beschikking, dit maakt van jezelf onderdompelen in een game echt een plezier.

Mocht je nou meer willen of het net allemaal wat anders willen instellen, dan kan dit natuurlijk ook, doormiddel van de EPOS Gaming Suite kan jij via de EQ alles zo instellen als jij het wilt. De microfoon, die overigens zo te verwijderen en te bevestigen is, is kraak helder. Je bent goed te verstaan in alle chaos van een game. Maak je geen zorgen dat je teamgenoten je niet hebben gehoord, want dan negeren ze je. Deze game sessies kunnen gerust een paar uurtjes duren, de headset heeft namelijk batterij genoeg, tot wel 30 uur ongestoord gamen is mogelijk.

Al met al is dit een geniale headset, vind ik zelf. In de doos vind je namelijk ook nog een magnetische cover, voor als je besluit de microfoon te verwijderen dan kan je deze erop zetten en heb jij gewoon een strakke headset. Let wel even op de prijs, want de headset bevind zich in een high price segment.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: