Home Gaming TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 is nu verkrijgbaar

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 is nu verkrijgbaar

by Pim, Sel

NACON en RaceWard (het racing-label van NACON Studio Milan) vieren vandaag met veel plezier de lancering van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3. Deze officiële game van de legendarische Tourist Trophy-race is ontwikkeld door een team racinggame-veteranen en laat spelers de spanning en sensaties beleven van de gevaarlijkste motorrace ter wereld. De game is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en Nintendo Switch.

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 blaast het genre nieuw leven in voor een unieke ervaring. Naast een exacte vertegenwoordiging van het eiland en de beroemde race, biedt de game nieuwe modes om coureurs nog meer vrijheid te bieden.

Complete vrijheid om meer dan 200 km aan wegen te verkennen
Om te beginnen biedt de game nu een “open roads”-stand. Daarin ben je vrij om de 200+ km aan wegen van het Isle of Man te verkennen, inclusief de officiële route van de Tourist Trophy, die op een schaal van 1:1 is gereproduceerd. Spelers kunnen in deze mode direct op de wegen van de evenementen trainen, of deelnemen aan vele, gevarieerde uitdagingen.

Naast de legendarische Tourist Trophy-route, zijn er ook officiële competities op andere routes, zoals de races van St John’s en Clypse. Daarnaast is de aanvullende content van “open roads” ook toegankelijk vanaf de Snaefell Mountain-route, zonder dat je daarvoor terug hoeft te gaan naar een menu.

De studio heeft dit keer ook zelf routes toegevoegd door het binnenste van het eiland, om spelers meer en unieke speelruimte te bieden, voor een grenzeloze ervaring. Het levendige Isle of Man is de ware hoofdrolspeler in TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3.

Personaliseer je ervaring
TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 biedt een schat aan aanpassingsopties om de ervaring naar eigen smaak mee af te stemmen. Of je nu een beginner om motorrace-expert bent, de verschillende stuurhulp-opties en drie moeilijkheidsniveaus garanderen voor ieder een passende uitdaging. Met weer-opties en de mogelijkheid verschillende onderdelen van de motorfietsen te verbeteren, laat TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 iedereen op zijn of haar eigen manier genieten van het extreemste avontuur dat motorcoureurs zich kunnen wensen.

Bepaal zelf in welke volgorde je de game ontdekt
TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 laat spelers tegelijkertijd in hun Supersport- en Superbike-carrières vorderen via vele startpunten op meer dan 200 km open weg. Spelers kunnen in beide categorieën vorderen door diverse uitdagingen aan te gaan.

De game biedt een breed aanbod aan content, met 25 officiële coureurs, 39 Superbike- en Supersport-motoren, 32 circuits en 11 soorten activiteiten om te ontdekken. Daarnaast is er de volledige online multiplayer-ervaring, met de mogelijkheid om open lobby’s of privé-lobby’s te maken, of om deel te nemen aan wekelijkse en maandelijkse online-competities.

Voel je een echte coureur
De game-ervaring ligt dichter dan ooit bij de werkelijkheid, dankzij de meest realistische physics ooit. Beleef de werkelijke race-sensaties en ontdek het Isle of Man vanaf je eigen motorfiets met zeer realistisch gedrag.

De grenzen tussen verschillende platformen worden overschreden dankzij een cross-gen compatible multiplayer mode. Wie een digitale versie van de game aanschaft, krijgt bovendien toegang tot zowel de old-gen- als next-gen-versie op hetzelfde platform. Wie bijvoorbeeld de game digitaal koopt op de PlayStation 5, krijgt ook toegang tot de PlayStation 4-versie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: