Home Gaming Marvel’s Midnight Suns en alle DLC vanaf vandaag beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4

Marvel’s Midnight Suns en alle DLC vanaf vandaag beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4

by Pim, Sel

Vandaag kondigden 2K en Marvel Entertainment aan dat Marvel’s Midnight Suns beschikbaar is in digitaal formaat op Xbox One en PS4 en ook toe te voegen is aan de bestaande beschikbare platforms op Windows PC via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De Nintendo Switch-versie wordt niet langer aangeboden volgens de vernieuwde plannen. Om de lancering van vandaag te vieren, zal de Standard Edition voor Marvel’s Midnight Suns beschikbaar zijn voor een speciale lanceringsprijs van €34.99* op PS4 voor alle PlayStation Plus-abonnees en Xbox One.

Daarnaast is Blood Storm**, de vierde en laatste post-launch DLC van Marvel’s Midnight Suns met de rekruteerbare held Storm, nu wereldwijd verkrijgbaar op alle platforms, waaronder Xbox One en PlayStation 4. In Blood Storm heeft Storm wind- en bliksemschichtkrachten waarmee ze haar vijanden kan neerhalen en verlammen en die schade kunnen toebrengen op basis van de elementaire krachten die ze gebruikt. Inbegrepen in Blood Storm:

  • Een nieuwe rekruteerbare held: Storm, een mutant die het weer manipuleert met 10 unieke vaardigheden
  • Nieuwe verhaalmissies: Vecht tegen nieuwe vijanden in uitdagende missies met op het einde een grote finale als je alle Season Pass-missies hebt voltooid
  • Nieuwe Abbey upgrade: Een verbeterde T.H.R.E.A.T. Room
  • 3 nieuwe Hero Skins, 7 Abbey outfits en 2 badpakken voor Storm.

Storm kan je rekruteren door de missie “Hard Knock Life” te voltooien. Deze missie wordt pas beschikbaar als je “The Best There Is”-missie voltooid tijdens Act One.

Tijdens gevechten is Storm een allround held die veel schade kan toedienen aan haar tegenstanders. Met haar wind- en bliksemschichtkrachten kan ze daarnaast ook makkelijk haar vijanden onder controle houden door middel van stun en knockback, maar je hebt wel wat geduld nodig om haar krachten volledig tot hun recht te laten komen.

Het unieke Abbey Research-project van Storm, de Enhanced T.H.R.E.A.T. Room, voegt aanpassingsmogelijkheden toe waarmee de moeilijkheidsgraad van de vijand in de T.H.R.E.A.T. Room kan worden aangepast. Dit heeft een invloed op de statistieken van het spel en de hoeveelheid XP die je kunt verdienen. Je kunt ook meerdere helden inzetten; het upgraden van haar Research Project voegt nog meer aanpassingsmogelijkheden toe, waaronder het toevoegen van nog meer schurken!

Elk DLC-pakket bevat drie nieuwe verhaalmissies voor elk van de DLC-helden. Spelers die alle vier de post-launch DLC of Marvel’s Midnight Suns Season Pass kopen en alle 12 DLC-verhaalmissies voltooien, ontgrendelen ook een geheime bonusmissie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: