Home Gaming Trove begint een nieuw tijdperk op Xbox

Trove begint een nieuw tijdperk op Xbox

by Jos Vis

gamigo geeft nu ook spelers van zijn Voxel MMO Trove op Xbox de kans om naar het volgende niveau te gaan met het Polished Paragon-systeem. Dit systeem is nieuw op dit platform en biedt toegang tot exclusieve uitrusting, in het oog springende craftables, mounts en nog veel meer.

Vanaf vandaag gaan alle ervaringspunten (XP) die je in Level 30-klassen verdient, naar Paragon-levels voor die klasse. Hoewel de inspanning om de XP-balk voor die Paragon-niveaus te vullen misschien iets hoger is dan voorheen, zullen de beloningen de moeite waard zijn. Trovians verdienen Loops (Trovian of Primal) die kunnen worden gebruikt voor het maken van Signatory Rings. Ja – dat zijn Crystal Level-ringen! Net als elke andere Crystal-uitrusting, variëren deze van Crystal Level 1 tot Crystal Level 4, maar in tegenstelling tot al het andere kunnen ze worden aangepast aan elke klasse.

Kristallen ringen zijn niet de enige beloningen die worden verdiend via Trove’s Polished Paragon-systeem. De inspanningen van spelers kunnen ook een Primal Paragon Piñata bij hen in de buurt en in hun inventaris spawnen. Deze piñata’s bevatten van alles, van erts, flux, Trovian-loops tot Paragon’s Marks die worden gebruikt om geheel nieuwe items te maken op de Paragon Workbench in het Paragon’s Palace in the Hub.

Nieuwe winkelitems zullen spelers helpen om het toppunt van Paragon-niveaus te bereiken: Primal Paragon Cubes en Primal Paragon Piñatas zullen een boost geven aan het verkrijgen van al die exclusieve verzamelobjecten en badges.

Trovians kunnen vijf nieuwe bondgenoten, vier nieuwe rijdieren, een nieuw schip en zeil, een nieuwe bannerstijl, twee nieuwe vleugels of een decoratiedoos maken bij de Paragon Workbench en de kleurrijke, opvallende en statuscreërende kracht van Paragon tot hun eigen.

gamigo vraagt ​​Trove-spelers op Nintendo Switch om nog wat geduld te hebben voordat ze ook kunnen beginnen aan het geweldige avontuur dat Polished Paragon biedt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x