Home Gaming Wees klaar voor Persona 4 Arena Ultimax in 2022

Wees klaar voor Persona 4 Arena Ultimax in 2022

by Jos Vis

Er is zojuist een spannende aankondiging uitgezonden vanuit The Game Awards 2021 – Persona 4 Arena Ultimax komt op 17 maart 2022 naar Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam! Neem het op tegen oude vrienden en vijanden in de P-1 CLIMAX en ervaar het actievolle vervolg van het Persona 4 Golden-verhaal. Steam-pre-orders zijn nu beschikbaar.

YouTube video


The Midnight Channel is terug – en brutaler dan ooit! Steam zal een Midnight Channel Collection bevatten, die zowel Persona 4 Arena Ultimax als Persona 4 Golden bevat. Voor een beperkte tijd is deze bundel beschikbaar met 30% korting, en fans die Persona 4 Golden al op Steam hebben, krijgen dezelfde korting op Persona 4 Arena Ultimax wanneer ze hun Midnight Channel Collection voltooien!

De inzet is Ultiem, de spanning is Maximaal, het gevecht is… de ULTIMAX! Ervaar het nieuwste deel van de geliefde Persona 4-serie met een spannende vechtvariant. Sluit je aan bij de helden terwijl ze vechten tegen een leger van Shadows in de P-1 CLIMAX!

Belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

  • Ultimax-versie – Bevat alle eerder uitgebrachte Persona 4 Arena Ultimax-content, inclusief het originele Persona 4 Arena-verhaal
  • Een uitgebreide selectie van speelbare personages – Persona 3 fan-favorieten en “Shadow”-versies bieden een reeks vechtstijlen om uit te kiezen
  • Dubbele audio – Kies tussen Japans en Engels VO

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x