Home Gaming Strictly Limited Games maakt Rising Hell klaar voor pre-order! (NSW-PS4)

Strictly Limited Games maakt Rising Hell klaar voor pre-order! (NSW-PS4)

by Jos Vis

Strictly Limited Games, in samenwerking met Chorus Worldwide Games & Toge Productions, kondigen met trots aan dat de indie-edelsteen “Rising Hell” van Tahoe Games een exclusieve, beperkte fysieke release zal ontvangen. Deze 2D-actie rogue-lite met stijlvolle pixel-look biedt tonnen adrenaline-pompende actie, onderstreept door botverscheurende heavy-metal riffs, terwijl je je een weg baant door de griezelige poortwachters van de hel.

Rising Hell zal beschikbaar zijn voor Nintendo Switch en PlayStation 4, in een boxed Limited Edition en Special Limited Edition, met pre-orders die beginnen op zondag 12 december, alleen bij Strictly Limited Games.

Rising Hell plaatst je in de boeien van Arok, een zondaar met een mysterieuze beestachtige arm met de kracht om demonen te doden. Vecht je een weg door hordes bloeddorstige gruwelen, terwijl je verticaal opstijgt door de willekeurig gegenereerde en steeds veranderende diepten van de hel, om vrijheid te bereiken en je duistere meester Lucifer aan de oppervlakte te laten herrijzen.

Hoofdbrekende heavy metal riffs en prachtig groteske pixelafbeeldingen zullen je vergezellen tijdens je klim, tegenover het door insecten geteisterde Beëlzebub’s Lair en andere helse kuilen met verschillende wezens, bazen en levende vallen die bij elke bocht op de loer liggen. Om kans te maken, moet je combo’s aan elkaar koppelen, springmanoeuvres voltooien en rode bollen verzamelen van gedode vijanden, om te besteden aan machtige buffs en talenten.

Of je nu een veteraan bent met een talent voor retro-games of dat dit je eerste rogue-lite rodeo is, Rising Hell geeft je de kick die je nodig hebt! Met de dreiging van permadeath die adrenaline door je aderen pompt, is één ding zeker: je gaat een geweldige tijd tegemoet als je vanuit de hel op deze snelweg omhoog knalt!

Functies:

 • Dood in stijl terwijl je headbangt op heavy-metal riffs
 • Verticale hell-ride: klim uit de steeds veranderende, procedureel gegenereerde hel door jump-aanvallen en bevredigende combo’s aan elkaar te koppelen
 • Op echte rogue-lite-manier is de dreiging van permadeath altijd aanwezig, maar als je je ondergang ontmoet, kom je sterker terug, terwijl buffs blijven stijgen
 • Ontgrendel en speel extra vervloekte personages om verschillende speelstijlen te verkennen, waaronder de krachtige Sydna of de behendige schurk Zelos
 • Vecht epische eindbaasgevechten en versla oude demonen zoals Dagon, Beëlzebub en meer

Strikt Limited Editions met helse extra’s voor echte demonendoders:

Strictly Limited Games geeft Rising Hell de erfenis in doos die het verdient, met twee unieke limited editions, exclusief beschikbaar voor pre-order via de Strictly Limited Games online shop.

De Limited Edition is gelimiteerd tot 2.200 exemplaren voor Nintendo Switch en 1.200 voor PlayStation 4, voor een prijs van € 29,99, inclusief een kleurrijke spelhandleiding.

De Special Limited Edition is gelimiteerd tot 1.800 exemplaren voor Nintendo Switch en 800 voor PlayStation 4, voor € 49,99, inclusief tal van extra verzamelobjecten:

 • Speciale Limited Edition-doos
 • Kleurrijke spelhandleiding
 • Originele grafische roman
 • Originele metal soundtrack op cd
 • Kunstboekje
 • Helse poster (DIN A3)
 • 4 karakterkaarten
 • Sticker met logo van de opkomende hel

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x