Home Movies Trailer en poster van De Tatta’s 2 nu beschikbaar

Trailer en poster van De Tatta’s 2 nu beschikbaar

by Mark van Truijen

De trailer en de poster van DE TATTA’S 2 zijn nu beschikbaar. De trailer is te bekijken via ons YouTube kanaal. De trailer en poster zijn ook direct te downloaden via deze link en via Filmdepot. DE TATTA’S 2 is het vervolg op DE TATTA’S, die vorig jaar bijna 700.000 bezoekers naar de bioscoop wist te trekken en afgelopen vrijdag het Gouden Kalf van het Publiek in ontvangst nam. De komedie wordt geregisseerd door Jamel Aattache (ZWAAR VERLIEFD!, DE TATTA’S) en het scenario is geschreven door Donny Singh. De film wordt geproduceerd door Brabant Films en Talent United. Distributeur Independent Films brengt DE TATTA’S 2 op 14 december 2023 uit in de bioscoop. 

Over DE TATTA’S 2:
In DE TATTA’S 2 staat de familie van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

Regie: Jamel Aattache (ZWAAR VERLIEFD!, DE TATTA’S)
Scenario: Donny Singh
Cast: o.a. Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, John Buijsman, Janice Blok, Vonneke Bonneke, Roosmarijn Wind, Leona Philippo, Margôt Ros, Izzle, Reginio ‘Rarko’ Resida, Omar Ahaddaf en Thomas Brok.
Release: 14 december 2023
Genre: komedie

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d