Home Gaming Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin PC demo komt met drie volledige missies

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin PC demo komt met drie volledige missies

by Mark van Truijen

Frontier Developments heeft vandaag aangekondigd dat de eerste drie missies van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin beschikbaar zullen zijn in een demo als onderdeel van Steam Next Fest vanaf maandag 9 oktober. Als spannende nieuwe toevoeging aan het real-time strategy genre vóór de lancering op 17 november, nemen spelers het commando over de machtige Stormcast Eternals-factie in dramatische gevechten tegen de sluwe Orruk Kruleboyz en de geesten van de Nighthaunt.

In de eerste twee missies van het spel trekken de Stormcast Eternals uit vanuit de fort nederzetting Harkanibus op zoek naar een krachtige bron van magie in de moerassen van de Mortal Realm Ghur. Hun doel is om de nederzetting te redden van de oprukkende troepen van de Orruk Kruleboyz – en het artefact biedt hen de beste kans om hun indringers terug te dringen. Spelers zullen botsen met de Kruleboyz terwijl ze leren hoe ze Realms of Ruin moeten spelen, inclusief hoe ze middelen kunnen verzamelen, vijandelijke aanvalstrategieën kunnen tegengaan, nieuwe eenheden naar het slagveld kunnen roepen en hun commandoposten kunnen upgraden om toegang te krijgen tot extra eenheidstypes.

In de derde missie van de demo worden de strategische vaardigheden van de spelers op de proef gesteld. De Stormcast Eternals ontdekken de bron van magie in het moeras, maar ontdekken dat deze gebonden is in de etherische ketenen van de Nighthaunt. Terwijl ze golven van Chainrasps en andere spookachtige verschrikkingen afweren, zullen ze de hemelse veldslagmagiër Demechrios verdedigen terwijl hij de ketenen verbreekt om de arcane kracht vrij te laten. Wat er na deze strijd gebeurt – inclusief de donkere, raadselachtige geschiedenis van het artefact zelf – wacht op ontdekking in de volledige campagne.

Met volledig motion-captured tussenfilmpjes biedt deze singleplayer demo spelers slechts een voorproefje van de uitgebreide RTS-ervaring van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin. Naast de campagne kunnen spelers genieten van de herhaalbare singleplayer Conquest-modus, 1v1 en 2v2 multiplayer, gedetailleerde eenheidsaanpassing in de Army Livery-tool, en de mogelijkheid om gedetailleerde multiplayer-slagvelden of scènes te bouwen in de Map Editor-tool.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin wordt gelanceerd op 17 november voor pc via Steam en de Epic Games Store, PlayStation® 5 en Xbox Series X. Het spel is nu op alle platforms te pre-orderen, met tot drie dagen vroege toegang voor degenen die de Deluxe en Ultimate Editions van het spel pre-orderen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d