Home Gaming Marvel’s Spider-Man 2 laat je zelfs het swingen aanpassen

Marvel’s Spider-Man 2 laat je zelfs het swingen aanpassen

by Mark van Truijen

Insomniac Games heeft onlangs bevestigd dat Marvel’s Spider-Man 2 een nieuwe optie genaamd Swing Steering Assist zal bevatten, waarmee spelers hun ervaring met de open wereldgame op nieuwe manieren kunnen aanpassen. Na deze aankondiging heeft community director James Stevenson ook een korte uitleg gegeven over wat deze functie precies doet.

In antwoord op een fan op Twitter zei Stevenson dat Swing Assistance niet een van de vele toegankelijkheidsopties van Marvel’s Spider-Man 2 is, maar in plaats daarvan kun je hiermee het spel veeleisender maken, als dat is wat je wilt. Standaard staat Swing Assistance ingesteld op niveau 10 – het hoogst mogelijke niveau – maar als spelers minder hulp willen en het slingeren meer vaardigheid en precisie willen laten vereisen, hebben ze de mogelijkheid om het zoveel als ze willen te verminderen.

Insomniac heeft eerder ook bevestigd dat Marvel’s Spider-Man 2 spelers de mogelijkheid zal geven om valschade in te schakelen, dus het is duidelijk dat degenen die de ervaring uitdagender willen maken en zich willen richten op vaardigheidsgestuurd gameplay, de mogelijkheid hebben om deze aan te passen aan dat doel.

Marvel’s Spider-Man 2 wordt uitgebracht op 20 oktober voor de PS5.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d