Home Gaming Total War: PHARAOH is uitgesteld voor Epic Games Store naar begin 2024

Total War: PHARAOH is uitgesteld voor Epic Games Store naar begin 2024

by Pim, Sel

Uitgever Sega en ontwikkelaar Creative Assembly hebben aangekondigd dat de release van het aankomende strategiespel Total War: PHARAOH op de Epic Games Store wordt uitgesteld naar begin 2024. Opmerkelijk genoeg komt het spel nog steeds op 11 oktober uit op PC via Steam, zoals oorspronkelijk gepland.

Volgens Eurogamer heeft Creative Assembly verklaard dat het uitstel is gedaan om de sociale functies van de Epic Games Launcher in het spel te integreren. De studio stelt dat hen “recentelijk is gevraagd om te helpen bij de integratie van sociale functies voordat we op de Epic Games Store kunnen lanceren” en dat ze daarom “extra tijd nodig hebben om dat te laten gebeuren”.

Of dit het moeilijk zal maken voor verschillende pc-releases van Total War: PHARAOH om cross-play te ondersteunen, is niet nader toegelicht, aangezien de sociale functies van Steam doorgaans onverenigbaar zijn met die van andere platforms, waardoor uitgevers en ontwikkelaars hun eigen sociale platforms moeten gebruiken voor cross-play.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d