Home Gaming Sea of Thieves krijgt Player guilds, PvE servers komen met ingang van seizoen 10

Sea of Thieves krijgt Player guilds, PvE servers komen met ingang van seizoen 10

by Pim, Sel

Ontwikkelaar Rare heeft meer details onthuld over het aankomende tiende seizoen voor Sea of Thieves. Een van de grootste nieuwe functies die naar het spel komt wanneer seizoen tien op 19 oktober wordt gelanceerd, is de mogelijkheid om door spelers gecreëerde gilden te vormen. Bekijk hieronder een voorproefje van Sea of Thieves: Seizoen 10.

Gilden kunnen maximaal 24 spelers toestaan onder één vlag te varen. Spelers in een gilde kunnen op elkaars toegewijde schepen varen, zelfs wanneer de eigenaar van het schip offline is. Er zal ook een nieuwe gedeelde Gildereputatie zijn die kan worden opgewaardeerd door spelers die samenwerken, waarbij nieuwe beloningen worden ontgrendeld in het proces.

Het tweede belangrijke kenmerk dat naar Sea of Thieves komt met de update, is de toevoeging van PvE-servers. Dit stelt spelers die niet geïnteresseerd zijn in het PvP-gedeelte van Sea of Thieves in staat om dat aspect van het spel volledig te negeren, met als compromis dat beloningen voor het voltooien van avonturen aanzienlijk worden verminderd.

Seizoen 10 van Sea of Thieves staat gepland om een heleboel andere content te krijgen, waaronder een competitief wereldgebeurtenis genaamd de Skull of Siren Song, waarbij alle piratenbemanningen op een reguliere server tegen elkaar worden opgezet.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d