Home Gaming Company of Heroes Collection verschijnt 12 oktober voor Nintendo Switch

Company of Heroes Collection verschijnt 12 oktober voor Nintendo Switch

by Pim, Sel

Company of Heroes Collection, een remaster van de oorspronkelijke real-time strategiegame Company of Heroes voor de Nintendo Switch, heeft nu een releasedatum. Het spel zal op 12 oktober beschikbaar zijn op het platform van Nintendo. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Eerder deze maand aangekondigd, maakt Company of Heroes Collection de overstap van pc naar de Nintendo Switch met een nieuwe besturing die is ontworpen voor controllers, evenals een speciaal ontworpen nieuwe gebruikersinterface. De remaster wordt ontwikkeld door Feral Interactive en bevat de volledige squad-based campagne, samen met een aanpasbare Skirmish-modus.

Company of Heroes Collection zal de oorspronkelijke strategiegame uit 2006 bevatten, evenals de twee uitbreidingen – Opposing Fronts en Tales of Valor. Hoewel de game ook is geport naar iOS sinds de oorspronkelijke release, zal deze collectie de eerste keer zijn dat de game speelbaar is op een console, en de tweede keer in het algemeen voor de franchise. Company of Heroes 3 is de eerste game in de serie die een console-release heeft gekregen, nadat deze eerder dit jaar is uitgebracht op PS5 en Xbox Series X/S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d