Home Gaming Tom Holland nieuwe Spiderman

Tom Holland nieuwe Spiderman

by Mark van Truijen

De zoektocht naar de nieuwe Spiderman is over! Na maandenlange speculaties van vele mogelijke acteurs, is de jonge Tom Holland overgebleven als de “echte” Spiderman.

Nieuw talent
Marvel staat er de laatste jaren om bekend nieuwe talenten toe te laten in die groep van superhelden. Nu Marvel eindelijk te kans kreeg een eigen Spiderman te maken, kon een jong en nieuw talent niet uitblijven. De jonge Tom Holland is met zijn 19 jaar en korte carrière in film en op toneel, een verassende keuze. Het komende jaar zullen we deze jongen vaak tegenkomen in films. Onze nieuwe Spiderman zal zijn eerste scenes krijgen in Captain America: Civil Ward54f4eb9a46fb2a953ab25e13ad1ca85, dus let goed op en blijf zitten tot na de aftiteling!

Regisseur
Ook de regisseur van de nieuwe Spiderman film is een, nog onbekende, naam in de Marvel-wereld. De Regisseur van de film is namelijk Jon Watts. Deze regisseur is tot nu toe bekend van de film Cop Car. Captain America: Civil War zal zijn eerste echt grote film worden. Zowel Marvel als Sony zijn erg tevreden met de gekozen regisseur en nieuwe Spiderman.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: