Home Gaming Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands gloednieuwe trailer

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands gloednieuwe trailer

by Mark van Truijen

Vandaag toont Ubisoft een gloednieuwe trailer van Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands. Ook zijn de pre-order details voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC onthuld.

 Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands wordt ontwikkeld door Ubisoft Parijs en is de eerste militaire shooter die zich afspeelt in een gigantische, dynamische open wereld. De hele game is speelbaar in singleplayer of met maximaal vier spelers in coöp. Spelers ontdekken Bolivia in de nabije toekomst, waar het meedogenloze Santa Blanca drugskartel het land in zijn greep houdt.

 De Ghosts opereren vanuit vijandelijk gebied om het Santa Blanca Kartel aan het wankelen te brengen en uiteindelijk te vernietigen. Dit doen ze door de banden tussen drugsbaronnen en de corrupte overheid te verbreken en de Boliviaanse bevolking te redden van Santa Blanca’s wrede leider, El Sueño. Spelers hebben volledige keuzevrijheid wanneer het aankomt op het voltooien van deze opdracht. Die keuzes hebben dan ook hun gevolgen voor de wereld om hen heen.

 Vanaf vandaag zijn onderstaande premium edities, naast de standaard game, beschikbaar voor pre-order:

·         De Deluxe Edition bevat de standaard game en het digitale Deluxe Pack. Deze bevat het Huntsman geweer en motorfiets, 3 emblemen, 3 camouflageskins voor je wapen, 3 voorwerpen om je personage aan te passen en een XP-booster. De fysieke versie van deze editie bevat ook twee extra items: een in-game kaart van Bolivia en de originele soundtrack van de game.

·         De Gold Edition bevat naast de standaard game ook de Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot twee grote uitbreidingen, en extra digitale content waaronder uitrustingen, unieke wapens, een exclusief voertuig en het digitale Deluxe Pack.

·         De Calavera Collector’s Case is exclusief verkrijgbaar in de Uplay Shop en bevat de Gold Edition en de Ghosts Audio Headset replica, die werkt op PlayStation 4, Xbox One* en PC. Daarnaast bevat deze Collector’s Case de Santa Blanca Cartel Skull, een in-game kaart van Bolivia, de originele soundtrack van de game, een draagzak en drie postkaarten uit Bolivia.

 Alle spelers die een pre-order plaatsen, krijgen ook een bonusmissie, ‘The Peruvian Connection’. In deze missie dienen de Ghosts het verbond tussen het Santa Blanca Kartel en de Peruviaanse kartels te breken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x