Home Gaming Hitman Episode Three Marrakesh vanaf 31 mei op PS4 Xbox One en PC

Hitman Episode Three Marrakesh vanaf 31 mei op PS4 Xbox One en PC

by Mark van Truijen

In de missie genaamd ‘A Gilded Cage’ moet Agent 47 twee doelwitten uitschakelen: privé-investeringsbankier Claus Strandberg en legergeneraal Reza Zaydan.
In een stad waarin elk moment grootschalige rellen kunnen uitbreken zijn dit de momenten vlak voor een staatsgreep, waarbij de zichtbare militaire aanwezigheid de reeds gespannen situatie alleen maar verergert.

Bedrijvige Berber-markten, steegjes boordevol kraampjes en winkels, een klinisch Zweeds consulaat en dakterrassen in de schaduw zijn maar een paar voorbeelden van gebieden die spelers kunnen verkennen in Marrakesh.

HITMAN---Episode-3-Marrakesh-E_kl HITMAN---Episode-3-Marrakesh-A_kl

HITMAN Episode 3: Marrakesh biedt spelers een serie nieuwe in-game uitdagingen en kansen die ze voorlopig wel even zal bezighouden, samen met een gloednieuwe omgeving voor Escalation Contracts en Elusive Targets.

HITMAN begon met een proloog en Parijs-locatie in maart, Episode 2: Sapienza in april en nu Episode 3: Marrakesh op 31 mei. Vanaf nu krijgt HITMAN regelmatige maandelijkse contentupdates, inclusief drie extra locaties: Thailand, de Verenigde Staten en de seizoensfinale in Japan later in 2016.

Episode 3: Marrakesh is een gratis onderdeel van het Full Experience Pack. Eigenaars van het Intro Pack kunnen kiezen uit het Upgrade Pack voor € 49,99 (met daarin alle content van dit jaar zodra deze wordt uitgebracht, inclusief live- en bonuscontent) of de losse locaties voor € 9,99 per stuk.

HITMAN---Episode-3-Marrakesh-B_kl

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x