Home Gaming Bigben en Kyltonn Racing Games kondigen WRC6 aan

Bigben en Kyltonn Racing Games kondigen WRC6 aan

by Mark van Truijen

Na het succes en de ervaringen van Kylotonn Racing Games met WRC 5 verzamelde de studio alle feedback uit de community om de 2016-versie van de game te verbeteren, en de WRC-ervaring op consoles nog realistischer en spannender te maken. Als eerste rallyspel was WRC 5 een grote uitdaging voor Kylotonn en het team gepassioneerde ontwikkelaars dat nu aan deze nieuwe editie werkt, samen met een actieve community van racegamers en WRC-fans.

 “We hebben de laatste acht maanden na de release van WRC 5 doorgebracht met het verzamelen en bestuderen van alle feedback uit de community om de gebruikerservaring te verbeteren en naar een nieuw niveau te tillen”, aldus Alain Jarniou, Game Director bij Kylotonn. “Dankzij de ervaringen met WRC 5 kreeg het team volledig inzicht in de verwachtingen van racefans op het gebied van rally’s. Waren de wegen te breed in WRC 5? Ze worden smaller en hobbeliger in WRC 6. Waren de etappes soms te kort? We hebben nieuwe langere etappes gemaakt en alles bewerkt om ze langer en uitdagender te maken. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de enorme verbeteringen die we aanbrengen in WRC 6, en we weten al dat de spelers deze wijzigingen absoluut zullen waarderen”, concludeert Alain Jarniou.

 Gevaar en diversiteit vormen de kern van het World Rally Championship, en WRC 6 is de beste manier om te voelen hoe het is om in de schoenen van een echte coureur te staan in de allerzwaarste omstandigheden. WRC 6 bevat een aantal nieuwe features die de komende weken zullen worden aangekondigd, maar profiteert ook van nieuwe ontwikkelingstools die de graphics en audioperceptie voor de spelers zullen verbeteren. De E3 2016 in Los Angeles (14 – 16 juni) is de eerste kans om meer te weten te komen over WRC 6, waar de game op een indrukwekkende stand gepresenteerd wordt.

Volgens Oliver Ciesla, managing director van WRC Promoter, wordt WRC 6 een nog realistischere uitdaging voor gamers. “Als je WRC 5 leuk vond, zul je WRC 6 fantastisch vinden.” “De ontwikkelaars hebben substantiële verbeteringen geïntroduceerd om de spelervaring nog spannender en realistischer te maken, maar zijn tegelijkertijd trouw gebleven aan het belangrijke doel: het maken van een intens actiespel met klassieke rally’s en legendarische speciale etappes op allerlei soorten wegoppervlakken.”

 WRC 6 bevat alle 14 ronden van het WRC-seizoen van 2016, inclusief de Rally van China (voor het eerst), alle WRC-stercoureurs en ook een uitgebreide selectie WRC 2-teams en deelnemers uit de Junior WRC-categorie. eSports WRC, de eerste internationale online competitie van de WRC, die in januari 2016 van start is gegaan met WRC 5, zal doorgaan in WRC 6 met wijzigingen op het gebied van toegang, regels en formaat die zullen worden onthuld als de release van het spel dichterbij komt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: