Home Gaming Thrustmaster, Bigben en Kylotonn bundelen krachten voor ontwikkeling WRC6

Thrustmaster, Bigben en Kylotonn bundelen krachten voor ontwikkeling WRC6

by Mark van Truijen

Bigben kondigt vandaag een samenwerking aan met Thrustmaster, ontwerper en fabrikant van hardware en gaming accessoires, voor de ontwikkeling van WRC 6, de rallygame die in oktober verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en PC/Steam.

Thrustmaster, de bekende specialist in gaming accessoires voor racegames, biedt gamers een breed aanbod race set-ups voor het échte racegevoel. Dankzij deze samenwerking is WRC 6 compatibel met alle stuurwielen en pedalen die door Thrustmaster zijn gemaakt.

“Het is voor ons geweldig om met Thrustmaster samen te werken aan de ontwikkeling van WRC 6”, zegt Alain Jarniou, Game Director van Kylotonn Racing Games. “We kunnen ons geen betere partner wensen dan Thrustmaster om onze community te garanderen dat compatibiliteitsproblemen zoals bij WRC5 dit keer zijn uitgesloten. Thrustmasters reeks stuurwielen wordt nu compleet geïntegreerd en geoptimaliseerd voor dit volgende deel in de franchise” concludeert Alain Jarniou.

“Door de samenwerking met Kylotonns team kunnen we onze gamers de best mogelijke WRC 6-beleving bezorgen. Ze kunnen van elke speciale stage genieten en onder de beste omstandigheden oefenen om alle races te winnen. Deze samenwerking heeft zeer effectief en concreet uitgepakt”, zegt Gille Raulet, Head of Development bij Thrustmaster. “Beide teams hebben hetzelfde doel: om gamers de meest realistische race-ervaring te bieden. We trachten specifieke producten te ontwikkelen voor elk type races en deze af te stemmen op de hele set-up, daarom helpen we altijd graag mee aan het optimaliseren van compatibiliteit. Zoals we dat ook hebben gedaan in het nieuwe WRC Gaming House.”

Bigben en Thrustmaster zijn eind juli bij de Neste Rally Finland begonnen aan hun rallytour met het gloednieuwe WRC Gaming House. Hierin kon het publiek exclusief hands-on gaan met WRC 6. Het WRC Gaming House is uitgerust met een geavanceerde Thrustmaster set-up, en zal tijdens het FIA World Rally Championship-seizoen aanwezig zijn op diverse andere rally’s en de meeste grote game-evenementen.

Ga jij deze Rally game spelen? Laat het ons weten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x