Home Gaming Just Cause 3: Bavarium Sea Heist DLC verkrijgbaar vanaf 11 augustus 2016

Just Cause 3: Bavarium Sea Heist DLC verkrijgbaar vanaf 11 augustus 2016

by Mark van Truijen

Square Enix en Avalanche Studios maken vandaag bekend dat JUST CAUSE 3: BAVARIUM SEA HEIST, het derde en laatste contentpakket van de AIR, LAND & SEA Expansion Pass, op 11 augustus beschikbaar komt voor alle expansion pass-houders. Alle andere spelers kunnen deze DLC vanaf 18 augustus aanschaffen als toevoeging aan hun game. Om de release te vieren, is nu een gloednieuwe lanceringstrailer beschikbaar.

“Met de Air, Land & Sea Expansion Pass was het ons doel om de manier waarop spelers de game aanpakken compleet te veranderen, en dat is precies wat we hebben bereikt,” zegt Marcus Andrews, Lead Designer van de Air, Land & Sea content bij Avalanche Studios. “Elk van de drie pakketten met nieuwe ‘tools’ laat de speler destructief huishouden op nieuwe, creatieve en unieke manieren. Zowel nieuwe als bestaande fans van Just Cause 3 krijgen hiermee vele uren aanvullende content en talloze manieren om elke situatie te benaderen.”

Trotseer de gevaarlijke wateren van West Medici in je nieuwe raketboot en infiltreer de Stingray, een mysterieuze onderzoeksfaciliteit waar het zeldzaamste en sterkste wapen van de Eden Corporation ligt opgeslagen. Dit contentpakket biedt toegang tot een gloednieuwe locatie om te verkennen, verse missies, een nieuw type challenge, de zwaar bewapende raketboot en de vernietigende  “Eden Spark” lightning gun.

  •   Bevrijd de wateren langs de kust bij Scolio, waar zich de Eden Research-stations en mysterieuze “Stingray”-basis bevinden.
  •   Bestuur de dodelijke raketboot “Loochador”, gebruik zijn multi-lock missile launchers en miniguns om de formidabele Black Hand Fleet te verslaan.
  •   Infiltreer de Stingray-basis om de dodelijke “Eden Spark” lightning gun te stelen en je vijanden met bliksemstralen te bewerken in nieuwe verhalen en missies.
  •   Maak de Eden Spark nóg sterker met de mods die je verdient in de “Boat Invader” challenge.

Het “Bavarium sea heist contentpakket kost € 5,99, de complete “Air, land, sea expansion pass” is verkrijgbaar voor € 24,99.

ga jij ze kopen? Laat het ons weten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x