Home Gaming The Grand Creators Yu-Gi-Oh nu beschikbaar

The Grand Creators Yu-Gi-Oh nu beschikbaar

by Jos Vis

Konami is verheugd aan te kondigen dat The Grand Creators is gelanceerd voor de Yu-Gi-Oh! HANDELSKAARTSPEL in Europa en Oceanië.

The Grand Creators, de eerste boosterset van 2022, introduceert 3 nieuwe thema’s, 15 nieuwe Collector’s Rares en een gloednieuwe World Premiere Spell Card voor Inzektors, geselecteerd door de Yu-Gi-Oh! community in het Create-A-Card-project 2020!

Inzektors werden door de fans gekozen via een reeks enkelvoudige eliminatiepeilingen en kwamen als overwinnaar uit de 16 thema’s die deel uitmaakten van het project. Fans kregen de taak om te kiezen welk thema een World Premiere-kaart zou ontvangen, evenals welk kaarttype het zou moeten zijn en in wat voor soort product het zou moeten worden uitgebracht. Ze kozen een Inzektor Spell-kaart om te worden uitgebracht in een booster van 60 kaarten set, en passend, The Grand Creators is het podium waarop deze nieuwe kaart zal debuteren.

De Grand Creators boosterset bevat 60 kaarten: 10 Ultra Rares, 15 Super Rares en 35 Rares. 15 kaarten in de set zijn ook verkrijgbaar als Collector’s Rares.

Elk boosterpakket bevat 7 kaarten: 1 foliekaart en 6 zeldzame kaarten per pakket.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: