Home Gaming 1047 Games en Logitech kondigen 2022 Splitgate Pro Series aan: verhoogde prijzenpot van 500.000 USD

1047 Games en Logitech kondigen 2022 Splitgate Pro Series aan: verhoogde prijzenpot van 500.000 USD

by Jos Vis

Na een succesvol debuut eind 2021, hebben 1047 Games en Logitech Esports Services details aangekondigd voor de 2022 Splitgate Pro Series, die op 5 februari van start gaat. Het 2022-programma, waarbij de totale prijzenpot wordt verhoogd tot een half miljoen USD voor het jaar, voegt een nieuwe Challengers-serie toe die gericht is op de meest toegewijde en bekwame spelers in de gemeenschap, waardoor ze een manier krijgen om hun weg naar pro te portaal. Met meer dan $ 100.000 in contanten en prijzen per seizoen voor het grijpen, heeft de Splitgate Pro Series de inzet aanzienlijk verhoogd ten opzichte van zijn inaugurele esports-toernooiserie in 2021.

De Splitgate Pro Series van 2022 begint op 5 en 6 februari met een double-header weekend van wedstrijddagen om het winterseizoen te beginnen, live uitgezonden op Twitch. Het winterseizoen bestaat uit drie componenten: het Pro Series Regular Season, de Challenger Series Ladder en de Season Finals Events. De reguliere seizoenen van de Pro Series vinden plaats in de loop van 1-2 maanden, met in totaal zeven wedstrijddagen, bestaande uit een Round Robin-fase die de deelnemers en zaden voor de driemaandelijkse seizoensfinales en degradatietoernooien zal bepalen. Elke Pro Series-wedstrijddag bestaat uit vier wedstrijden, waarbij elk team één wedstrijd per dag speelt; alle wedstrijden worden live uitgezonden op Twitch.tv/Splitgate. Volledige schema’s en details zijn te vinden op www.splitgateproseries.com.

De nieuw geïntroduceerde Splitgate Challengers-serie is een verzameling evenementen die het officiële pad vormt om een ​​professionele Splitgate-speler te worden. Het winterseizoen van de Challengers Series biedt Open Ladder Play op PlayBeyond.com en staat open voor alle Splitgate-deelnemers die momenteel niet deelnemen aan het Pro Series Regular Season. De topspelers van de Challengers Series hebben de kans om deel te nemen aan een play-offtoernooi voor een prijzenpot van $ 5.000, en ook om deel te nemen aan degradatie om een ​​Pro-teamplek te stelen en deel te nemen aan het volgende seizoen van de Pro Series. Volledige details over schema’s, ladderstanden en meer op www.PlayBeyond.com.

“Logitech heeft competitief spel voor Splitgate naar een heel nieuw niveau gebracht”, zegt Ian Proulx, mede-oprichter van 1047 Games. “Ons eerste seizoen van professionele competitie was een groot succes dankzij het getalenteerde team van Logitech Esports Services. Voortbouwen op dat succes voor 2022 is iets waar ons team gepassioneerd over is en samen met de ervaring en drive van Logitech Esports Services kunnen we een grotere, betere serie voor 2022 aankondigen en, belangrijker nog, een manier voor onze meest bekwame spelers in de gemeenschap om op professioneel niveau te concurreren.”

Splitgate combineert snelle multiplayer sci-fi shooter-elementen met door spelers bestuurde portalen. Het is zowel door critici als fans geprezen omdat het een geheel nieuwe dimensie aan het FPS-genre heeft toegevoegd. Met meer dan 17 miljoen downloads voor de titel, zet het groeiende team van 1047 Games zich in om de ontwikkeling en kwaliteit van de game voor zijn loyale community uit te breiden. Onlangs heeft het team Splitgate Beta Seizoen 1 uitgebracht, met een geheel nieuwe kaartmaker, nieuwe levels, een nieuwe Battle Pass en een volledig herziene kaart die illustreert wat fans kunnen verwachten van toekomstige updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: