Home Gaming Avatar: Frontiers of Pandora heeft Day 1 patch nodig om offline te spelen

Avatar: Frontiers of Pandora heeft Day 1 patch nodig om offline te spelen

by Mark van Truijen

Met de lancering van Massive Entertainment’s Avatar: Frontiers of Pandora morgen, heeft Ubisoft enkele nieuwe details en instructies gegeven over bepaalde functies. Het bevestigt dat de patch op de eerste dag “verplicht” is om te beginnen met spelen. Als je offline wilt spelen, is een eenmalige internetverbinding nodig, wat handig is om in gedachten te houden voor degenen die de fysieke versie oppikken en geen online toegang hebben.

De uitgever bevestigde ook dat de Collector’s en Gold Editions op Xbox Series X/S worden geleverd met twee schijven. Wat betreft co-op, het wordt beschikbaar door de quest “The Aranahe Clan” te voltooien en staat een andere speler toe om je spel te joinen. Activiteiten en verhaalmissies die in co-op zijn voltooid, hoeven niet solo te worden herhaald, met alle voortgang die wordt overgedragen.

Ten slotte, hoewel de Gold en Ultimate Editions unieke cosmetische pakketten bieden, moet je de slots in-game ontgrendelen om ze te gebruiken. Avatar: Frontiers of Pandora wordt gelanceerd op 7 december voor Xbox Series X/S, PS5 en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x