Home Gaming The Ascent krijgt vandaag CyberSec DLC-pack

The Ascent krijgt vandaag CyberSec DLC-pack

by Jos Vis

Uitgever Curve Games en de Zweedse indiestudio Neon Giant zijn verheugd om de eerste post-launch content drops voor The Ascent te bieden met de release van het nieuwe CyberSec DLC-pack, dat vandaag beschikbaar is voor pc, Xbox Series X|S en Xbox One.

Het CyberSec Pack is de nieuwe explosieve collectie van CyberSec Mega – de grootste mil-tech fabrikant en hoofdleverancier van CorpSec – met twee nieuwe wapens, een nieuwe tactische, vier nieuwe pantsers en vier nieuwe geanimeerde wapenskins; spelers hebben alles wat ze nodig hebben om met een knal in de actie te springen! Het nieuwe CyberSec DLC-pakket is nu beschikbaar voor € 4,99.

Ook gaat vandaag live The Ascent’s Patch #5, GRATIS voor alle spelers die een gloednieuwe Transmogrification-functie introduceert, waardoor Indents hun uiterlijk kunnen aanpassen aan de visuele stijl van elk pantser dat zich momenteel in hun inventaris bevindt door de Stylist te bezoeken en een kleine vergoeding te betalen . Zodra een visuele stijl is toegepast, kunnen spelers elk pantser uitrusten op basis van hun gameplay-prioriteiten, terwijl ze hun aangepaste uiterlijk behouden!

YouTube video

Mede-oprichter en Creative Director van de studio Arcade Berg zei: “We zijn erg enthousiast dat we meer inhoud kunnen toevoegen voor onze geweldige community. We hebben sinds de lancering hard gewerkt om de game zoveel mogelijk te verbeteren en we hebben goed geluisterd naar de feedback van de community en wat mensen graag willen zien, dus we zijn erg blij dat we extra functies kunnen delen, zoals de transmogrificatie-optie voor spelers. ”
“We hebben de komende maanden een aantal geweldige nieuwe inhoud gepland, die we onlangs hebben beschreven in onze Roadmap na de lancering”, voegt Tor Frick, Creative Director en mede-oprichter van Neon Giant toe. “We introduceren functies zoals NewGame+, nieuwe VO-lijnen voor zijmissies, een gratis Winter Pack in december en een betaalde update van het Chongqing Pack en een gloednieuw Cyber-Warrior betaald pack begin volgend jaar, dus houd het in de gaten op onze communitypagina’s voor updates. Zoals altijd willen we onze geweldige community bedanken voor al hun steun – we hopen dat iedereen geniet van de nieuwe inhoud!”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: